12:56 15.08.2016

Розенко сподівається, що за передбачені законом 60 днів усі питання з безпекою Е-декларування буде вирішено

1 хв читати
Розенко сподівається, що за передбачені законом 60 днів усі питання з безпекою Е-декларування буде вирішено

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко зазначає, що законом для електронного декларування доходів передбачено 60 днів, і висловив сподівання, що за цей час усі питання з безпекою системи електронного декларування буде вирішено.

"Наскільки нам пояснювали, для тих, кому необхідно здавати декларації, є два місяці для того, щоб це зробити. Я вважаю, що електронне декларування - це необхідний і украй важливий для всієї України крок. Безумовно, я, як законослухняний громадянин України, виконаю всі вимоги закону та задекларую належним чином своє майно. Безумовно хотілося б, щоб протягом цих двох місяців були вирішені всі технічні проблеми та питання, пов'язані з юридичними моментами", - сказав віце-прем'єр в ексклюзивному коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок уранці.

Він зазначив, що для успіху системи електронного декларування необхідна довіра суспільства до неї, а для цього вона повинна мати гарантії безпеки.

П.Розенко зазначив, що йому для декларування своїх доходів багато часу не знадобиться.

"Мені багато часу на декларування не знадобиться, це займе у мене, можливо, годину. Усі цифри 2015 року оприлюднені", - додав віце-прем'єр.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА