09:33 11.05.2016

У Києві влітку заплановано відкриття нової автостанції "Теремки"

1 хв читати
У Києві влітку заплановано відкриття нової автостанції "Теремки"

На засіданні постійної комісії Київської міської ради з питань транспорту, зв'язку і реклами у вівторок депутати підтримали проект рішення про відкриття автостанції "Теремки" на Кільцевій дорозі, 1-Л, повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації.

"Нова автостанція "Теремки" сприятиме розвантаженню доріг у столиці та запобіганню виникнення дорожньо-транспортних пригод. Також нам вдасться зменшити частку незаконних перевезень пасажирів міськими маршрутами Києва", – цитує главу транспортної комісії Київради Олексія Окопного прес-служба КМДА.

Згідно з повідомленням, у Департаменті транспортної інфраструктури КМДА також вважають, що створення нової автостанції збільшить надходження до бюджету міста.

"Автостанція "Теремки" перебуватиме у приватній власності. Така схема для міста більш вигідна - ми не витрачатимемо кошти на облаштування автовокзалу та оплату праці персоналу. Однак одразу отримаємо 57 млн грн пайової участі. Також, за моїми підрахунками, щорічно в бюджет міста надходитиме близько 200 тис. грн у вигляді податків на цю землю і податків на підприємницьку діяльність", – передає прес-служба КМДА слова директора Департаменту транспортної інфраструктури Сергія Майзеля.

Заплановано, що автостанція "Теремки" запрацює вже влітку. Там передбачається 20 платформ прибуття/відправлення. Пропускна здатність автостанції становитиме 8,5 тис. пасажирів на добу, кількість запланованих рейсів – 213.

Відповідний проект рішення мав бути узгоджений на одному з пленарних засідань Київради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА