12:31 13.01.2016

Суд завершив допит свідків у справі російських спецназівців Єрофєєва та Александрова і розпочав допит потерпілих

1 хв читати
Суд завершив допит свідків у справі російських спецназівців Єрофєєва та Александрова і розпочав допит потерпілих

Голосіївський районний суд міста Києва на засіданні в середу завершив допит свідків із боку обвинувачення у справі спецназівців Головного розвідувального управління Збройних сил РФ Євгена Єрофєєва та Олександра Александрова і розпочав допит потерпілих.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", на засіданні суду в середу було допитано двох українських військовослужбовців, які були свідками подій 16 травня 2015 року в Луганській області, коли сталося бойове зіткнення, після якого було затримано Є.Єрофєєва та О.Александрова.

Потім у засіданні було оголошено 15-хвилинну перерву, після чого суд розпочав допит потерпілих у цій справі.

Як повідомлялося, О.Александрова та Є.Єрофєєва затримали 16 травня в зоні проведення АТО в районі м. Щастя (Луганська обл.) під час спроби захопити стратегічний міст. Унаслідок бойового зіткнення один український військовий загинув, троє дістало поранень. Один із затриманих був поранений у руку, інший - у ногу. Затриманих перевели до Києва у Головний клінічний госпіталь Міноборони. 29 травня їм було зроблено планові операції.

19 травня затриманим українські слідчі оголосили підозру у скоєнні злочинів, передбачених ст. 258-3 КК України за участь у терористичній діяльності "ЛНР", а потім Шевченківський райсуд Києва обрав для них запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нині О.Александров та Є.Єрофєєв перебувають під вартою, відповідний запобіжний захід нині продовжено їм до 20 лютого.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА