11:08 24.12.2015

Спостерігачам СММ ОБСЄ вдалося потрапити в зайняте бойовиками Комінтернове

1 хв читати
Спостерігачам СММ ОБСЄ вдалося потрапити в зайняте бойовиками Комінтернове

Представники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ змогли потрапити до н. п. Комінтернове (Донецька обл.), що бойовики "ДНР" зайняли22 грудня.

"Спостерігачі потрапили в селище напередодні близько обіду. Від коментарів вони відмовилися, сказали, що вся інформація про відвідування Комінтернового буде у звіті", - повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" речник штабу АТО Олексій Мазепа в четвер.

Водночас, він зазначив, що не має інформації про те, чи відвідували це селище представники Спільного центру з контролю і координації (СЦКК).

Відповідаючи на запитання про те, що зараз відбувається в зайнятому НЗФ селищі, О. Мазепа сказав: "Вони зайняли позиції і продовжують зміцнювати".

"Збройні сили України готові до будь-якого розвитку подій. Панічні настрої, які поширюються серед жителів Маріуполя, абсолютно безпідставні. Ситуація повністю контролюється силами АТО", - наголосив О. Мазепа.

У середу в прес-службі ОБСЄ повідомили, що представники місії не змогли дістатися до селища, оскільки "дороги були блоковані мінами, розтяжками, не розірваним боєприпасами і саморобними вибуховими пристроями".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА