14:22 14.10.2015

У Бердянську обікрали офіс партії "Наш край": винесли оргтехніку та 2 пляшки вина

1 хв читати
У Бердянську обікрали офіс партії "Наш край": винесли оргтехніку та 2 пляшки вина

У Бердянську правоохоронці затримали зловмисників, які проникли в офіс місцевого осередку партії "Наш край" і викрали комп'ютери, принтери, монітори та іншу техніку.

Як повідомляє центр громадських зв'язків ГУ МВС у Запорізькій області, до Бердянського міського відділу ГУМВС України в Запорізькій області надійшло повідомлення про крадіжку в офісному приміщенні місцевого осередку однієї з політичних партій - невідомі зловмисники, пошкодивши двері офісу, викрали комп'ютерне обладнання, а також дві пляшки вина.

Як зазначили в прес-службі міліції, вже за кілька годин злочин було розкрито - злодіями виявилися "двоє раніше судимих жителів Бердянська (1979 та 1981 років народження), яких принадила до партійного офісу "ілюмінація" ввімкнених комп'ютерів, яку було добре видно через скляні двері, а також ненадійність самих дверей".

Зловмисників затримано, вкрадену ними апаратуру вилучено.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, сполучена з проникненням в приміщення). Кваліфікація статті передбачає покарання до шести років позбавлення волі.

Розслідування взяло на контроль керівництво ГУМВС.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна" від джерела в правоохоронних органах, зловмисники пограбували офіс місцевого осередку партії "Наш край".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА