14:49 22.09.2015

Суд дозволив заочне засудження колишнього нардепа-"регіонала" Колесніченка – Генпрокуратура

1 хв читати
Суд дозволив заочне засудження колишнього нардепа-"регіонала" Колесніченка – Генпрокуратура

Генеральна прокуратура України розпочала процедуру заочного засудження колишнього народного депутат України від фракції Партії регіонів Вадима Колесніченка, повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури України.

"Генеральна прокуратура України розпочала процедуру заочного засудження в кримінальному провадженні, що розслідується Головним слідчим управлінням Служби безпеки України стосовно колишнього народного депутата України Вадима Колесніченка", - йдеться в повідомленні відомства у вівторок.

За інформацією Генпрокуратури, В. Колесніченка підозрюють у скоєнні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України, порушення порядку, встановленого Конституцією України дій, спрямованих на розпалювання національної ворожнечі, які спричинили тяжкі наслідки" (ч. 2 ст. 110 і ч. 3 ст. 161 КК).

У повідомленні відомства зазначається, що Шевченківський райсуд своїм рішенням задовольнив відповідне клопотання органу досудового розслідування та надав дозвіл на спеціальне досудове розслідування.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА