12:51 10.04.2015

Бланки декларацій та заяв для оформлення нових субсидій буде розповсюджено до кінця місяця - Розенко

1 хв читати
Бланки декларацій та заяв для оформлення нових субсидій буде розповсюджено до кінця місяця - Розенко

Серед громадян уже розпочато розповсюдження бланків декларацій та заяв для оформлення субсидій, заявляє міністр соціальної політики Павло Розенко.

"Процес розповсюдження бланків декларацій і заяв фактично вже стартував", - сказав П.Розенко під час години запитань до уряду в парламенті в п'ятницю, висловивши сподівання, що у квітні кожен українець отримає відповідні бланки.

За його словами, кожній людині додому надійде бланк заяв і бланк декларацій, а також інструкція щодо їх заповнення.

Глава Мінсоцполітики зазначив, що система субсидій "стане простою та зрозумілою". Він наголосив, що прибрали штучні критерії для оформлення субсидій, і тепер критерій один - доходи сім'ї, а для оформлення субсидій необхідна лише декларація та заява. "Ніяких інших документів", - додав П.Розенко.

При цьому чиновник наголосив, що субсидія діятиме не шість місяців - протягом опалювального сезону, як це було раніше, - а 12 місяців.

"Намагатимемося забезпечити автоматичний перерахунок субсидії на наступний період", - сказав міністр.

"Усі ті 1,2 млн сімей, які вже отримують субсидії, - їм не треба буде знову подавати документи, знову заповнювати декларації. Ми автоматично перерахуємо їм субсидії на новий термін без додаткових заяв і звернень", - додав П.Розенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА