20:12 13.01.2015

Кількість жертв трагедії поблизу Волновахи збільшилася до 11 осіб

2 хв читати

У лікарні від отриманих унаслідок обстрілу пасажирського автобуса поблизу Волновахи (Донецька обл.) поранень померла жінка. Таким чином, кількість загиблих нині сягнула 11 людей, повідомляє сайт Донецької облдержадміністрації з посиланням на дані департаменту охорони здоров'я.

"Під час обстрілу українського блокпоста представниками так званої ДНР жінка дістали серйозних поранень і була доправлена до лікарні у вкрай важкому стані. Лікарі боролися за її життя, проте врятувати постраждалу не вдалося", - йдеться в повідомленні.

Кількість жертв трагедії поблизу Волновахи сягнула 11 осіб, з яких четверо чоловіків та семеро жінок, наголошують в ОДА.

Крім того, на стаціонарному лікуванні залишаються 17 постраждалих, 16 із них - у Волновасі, а одного транспортовано до Маріуполя. Усім їм надають необхідну медичну допомогу, запевняють в ОДА.

Як повідомлялося, у вівторок удень під обстріл бойовиками поблизу блокпоста біля Волновахи потрапив пасажирський автобус, спочатку загинули десять людей (четверо чоловіків та шестеро жінок), поранень дістали 18 осіб.

У Генштабі Збройних сил України назвали цей обстріл провокацією. Так, начальник Головного командного центру Збройних сил України Богдан Бондар, виступаючи в парламенті на вечірньому засіданні, зазначив, що постріл було зроблено з центру Докучаєвська. За його словами, вже встановлено, що в Докучаєвську перебували кореспонденти місцевих та російських телеканалів для того, щоб знімати сюжети про те, як українські військові стрілятимуть у відповідь.

"Було завдано удару з ракетної системи залпового вогню БМ-21" по автобусу з цивільним населенням. Терористи з центру Докучаєвська завдали удару, внаслідок чого загинули до 10 цивільних осіб і близько 13 дістали поранень. При цьому в Докучаєвську перебували кореспонденти... місцевих і російських телеканалів для зйомки, як наші війська завдаватимуть удару по центру міста", - сказав він, додавши, що з урахуванням того, що це була провокація, нині вживають інші заходів щодо стабілізації обстановки.

Розслідування злочину перебуває на контролі Донецької обласної прокуратури, кваліфікується за ч. 3 ст. 258 (терористичний акт) КК України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА