13:38 13.12.2014

Постраждалим від вибуху у харківському рок-пабі надали матеріальну допомогу

2 хв читати
Постраждалим від вибуху у харківському рок-пабі надали матеріальну допомогу

Семи постраждали внаслідок вибуху в харківському рок-пабі надано адресну грошову допомогу на лікування на загальну суму 57,5 тис. грн, повідомляє прес-служба Харківської обласної державної адміністрації (ОДА).

"За клопотанням голови Харківської обласної державної адміністрації Ігоря Балути та голови Харківської обласної ради Сергія Чернова було розглянуто звернення, що надійшли від постраждалих під час теракту 9 листопада в рок-пабі "Стіна". Семи громадянам було надано адресну грошову допомогу на лікування на загальну суму 57,5 тис. грн", - йдеться в повідомленні прес-служби ОДА.

Як повідомлялося, в неділю, 9 листопада, о 21.45 у харківському рок-пабі "Стіна" стався вибух, внаслідок якого, за даними МВС, постраждали 13 людей.

Директор закладу Михайло Озеров заявив, що пов'язує те, що трапилося з політикою, оскільки менеджмент і власники пабу займаються волонтерською діяльністю.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 (терористичний акт, що спричинило тяжкі наслідки). Слідство веде УСБУ в Харківській області. Прокуратура Харківської області процесуально керує досудовим розслідуванням.

17 листопада голова СБУ Валентин Наливайченко доповів президенту України Петру Порошенку про знешкодження Службою безпеки України у взаємодії з МВС та органами прокуратури Харківської області великої диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ), причетної до скоєння терактів і диверсій на території Харкова і Харківської області, зокрема вибуху в пабі "Стіна".

Загалом було затримано дванадцять осіб, зокрема двох ватажків групи.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА