10:44 19.11.2014

Міліція перевіряє обставини інциденту в кабінеті мера Полтави

2 хв читати
Міліція перевіряє обставини інциденту в кабінеті мера Полтави

Інформацію про факт пошкодження дверей у мерії Полтави, вчинений обраним народним депутатом України Сергієм Капліним (від партії "Блок Петра Порошенка"), внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею КК України "хуліганство", повідомляє відділ зв'язків із громадськістю УМВС України в Полтавській області.

У міліції нагадали, що у вівторок удень група людей на чолі з одним із кандидатів у народні депутати прибула до приміщення міськвиконкому Полтави на мітинг, який проводився щодо відсутності підключення опалення до новобудови за адресою: Героїв Сталінграда, 8а. Під час заходу кандидат у народні депутати зайшов до приміщення Полтавської міськради з сокирою в руках та пошкодив замки і двері в сесійній залі та кабінеті мера Олександра Мамая. "Також за допомогою сокири він відбив табличку з вивіскою мера і, зайшовши до кабінету міського голови, посипав приміщення сіллю, розклав плакати з люстраційною тематикою та вивісив Державний прапор України з вікна кабінету", - розповіли в міліції.

Після цього С.Каплін разом із групою громадян зайшли до сесійної зали та вимагали зустрічі з мером.

"У зв'язку з депутатською недоторканністю народного депутата України, передбаченою чинним законодавством, співробітники міліції політичного діяча не затримували", - пояснили свою позицію в міліції.

Усі протиправні дії правоохоронці задокументували. За цим фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Розпочато досудове слідство.

Як повідомлялося, С.Каплін у вівторок за допомогою сокири виламав двері до кабінету мера Полтави, а також його першого заступника і начальника управління капітального будівництва, а також засипав сіллю столи, підлогу та крісло мера.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ВИБУХИ В ПАВЛОГРАДІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

ВИБУХИ В ХАРКОВІ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Кулеба привітав естонського депутата Крісто Ене Вага, який приїхав до Києва з Таллінна на велосипеді

Незважаючи на затримку у схваленні в Конгресі США фінансування для України, допомога USAID не припинялася

Китай розпочав здійснення історичної місії зі збору зразків зі зворотного боку Місяця

Посол США: військова та економічна допомога, підтримка реформ і підзвітність - основні цілі виділених для України $61 млрд

Війська РФ за минулий день обстріляли 10 громад Сумської області

Мелоні підтвердила прихильність Італії організації у Швейцарії Глобального саміту миру в Україні

МЗС рекомендує громадянам України уникати відвідування місць масового скупчення людей у Тбілісі

Уряд продовжив на 1 місяць термін дії відстрочки від призову співробітникам "Укрзалізниці"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА