16:01 04.09.2014

З Новоазовська рушили танки і десантники, під Маріуполем йде розвідка боєм - ЗМІ

2 хв читати
З Новоазовська рушили танки і десантники, під Маріуполем йде розвідка боєм - ЗМІ

У Маріуполі Донецької області чути вибухи, в штабі оборони міста пояснюють це тим, що на околицях міста триває бій, повідомляє міський портал "0629".

"З боку Новоазовська висунулися кілька танків, військові зупиняють невеликий прорив", - наголошується в повідомленні.

Також у штабі оборони з посиланням на бійців батальйону "Азов" о 13.45 повідомили, що поблизу села Безіменне тривають бойові дії, але це не ті сили, які можуть здійснити прорив". "Це швидше "гра м'язами" з боку російських військ і терористів, це, швидше, розвідка боєм і прагнення зірвати сьогоднішній мітинг у Маріуполі. Протягом кількох годин ворог буде розбитий, далі Безім’яного колона не пройде", - заявили в "Азові".

О 14.00 голова Донецької облдержадміністрації Сергій Тарута заявив на зустрічі зі студентами Приазовського державного технічного університету, що наразі 4 танки і близько 40 десантників проводять розвідку боєм, виїхали з Безім’яного і зараз перебувають між с.Широкіне і с.Бердянське. "Тарута закликав маріупольців не панікувати, місто захищене", - повідомляє видання.

Відстань між Маріуполем і с.Широкіне становить 23 км

Водночас, як повідомляється на сторінці добровольчого батальйону "Азов" в соцмережі Facebook, з Новоазовська висунулося близько 20 танків, які почали обстрілювати с.Широкіне. Сили батальйону утримують позиції і наразі ведуть бій.

Як наголошується в повідомленні, під с.Широкіне зупинилася колона з восьми російських танків. "два вже згоріли, шість на черзі", йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА