10:21 06.06.2014

Українські правоохоронці патрулюють вулиці Красного Лиману - Аваков

1 хв читати
Українські правоохоронці патрулюють вулиці Красного Лиману - Аваков

Спецпідрозділ Міністерства внутрішніх справ України "Артемівськ" спільно зі зведеним загоном міліції розпочав патрулювання вулиць у місті Красний Лиман Донецької області, повідомляє глава Міністерства внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Над міським управлінням внутрішніх справ, міськрадою в місті Красний Лиман Донецької області знову піднято прапор України. Спецпідрозділ МВС "Артемівськ", укомплектований лише жителями Донецької області, розпочав патрулювання та несення служби в місті. Разом із зведеним загоном міліції та місцевими офіцерами, вірними присязі України", - написав він на своїй сторінці у Facebook у четвер увечері.

Глава МВС України висловив сподівання, що в місті буде відновлено функціонування всіх соціальних служб та організацій "найближчим часом".

"Я щиро радий тому, що переважна більшість жителів Красного Лиману вітала відновлення законного порядку в місті", - зазначив А.Аваков.

Красний Лиман - місто обласного значення в Донецькій області, залізничний вузол. Розташоване в зоні дії антитерористичної операції.

3 червня в. о. президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов заявив про встановлення повного контролю над Красним Лиманом.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА