12:22 15.01.2014

Власенко уявлення не має, яких діянь стосується нове кримінальне провадження проти нього

2 хв читати
Власенко уявлення не має, яких діянь стосується нове кримінальне провадження проти нього

Захисник екс-прем'єра України Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає, що, розслідуючи нове кримінальне провадження проти нього, Генеральна прокуратура шукає шляхи для його арешту.

"Вони (Генпрокуратура - ІФ) розуміють, що на мене нічого немає. І у них перше провадження пов'язано зі статтею, яка не дозволяє мене заарештувати. А тут до п’яти років санкція, що дозволяє заарештувати", - сказав С.Власенко агентству "Інтерфакс-Україна", коментуючи кримінальне провадження, яке внесла Генпрокуратура до Єдиного реєстру досудових розслідувань, про вчинення ним стосовно колишньої дружини Наталії Окунської незаконних діянь.

При цьому захисник екс-прем'єра наголосив, що не має уявлення, про що йдеться. "Тобто, стосовно Н.Окунської розслідується незаконне позбавлення волі, що стосується діянь, вчинених щодо малолітнього (я взагалі не розумію) з корисливих мотивів. Тобто, це я вкрав Окунську, для чого? З яких корисливих мотивів? Це маячня якась", - сказав із нерозумінням С.Власенко.

Як повідомлялося, Головне слідче управління Генеральної прокуратури України внесло до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення С.Власенком стосовно своєї колишньої дружини Н.Окунської незаконних діянь.

Дії С.Власенка кваліфікуються за ч. 2 ст. 146 КК України (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) стосується діянь, вчинених щодо малолітнього або з корисливих мотивів, щодо двох чи більше осіб або за попередньою змовою групою осіб, або способом, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, або таке, що супроводжувалося заподіянням йому фізичних страждань, або із застосуванням зброї, або здійснюване протягом тривалого часу. Караються обмеженням волі терміном до п'яти років або позбавленням волі на той самий термін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

"Нова пошта" відкрила перше відділення в Іспанії

Правоохоронець із Запоріжжя вимагав у військового хабаря за непритягнення до відповідальності за ДТП, у якій той не був винен

Зеленський: Членство в ЄС - мрія, яка скоро стане реальністю для України

Чарльз III повернувся до громадських обов'язків після діагностування раку

Україна планує більше залучати до розмінування жінок - Свириденко

Унаслідок ворожих ударів по Харкову одна людина загинула, дев’ятеро постраждали - Синєгубов

Примусового повернення громадян України будь-якої статі чи віку до країни, яка воює, не буде - Стефанішина

Миколаїв має стати точкою входу інноваційного технологічного виробництва на всеукраїнський ринок - мер міста

Телефонні розмови військовополонених зі своїми рідними виконують важливу функцію з надання об'єктивної інформації росіянам - Шмигаль у відповідь на петицію

У Києві затримали проросійських хакерів, які створили фейкові акаунти керівників українських спецслужб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА