20:20 11.06.2013

Новому власнику ТВі загрожує в'язниця - ЗМІ

2 хв читати

Високий суд Англії 7 червня задовольнив клопотання компанії Wilcox Ventures LTD (компанія Костянтина Кагаловського) про притягнення інвестора телеканалу ТВі Олександра Альтмана до кримінальної відповідальності за неповагу до суду, повідомляє "Українська правда" з посиланням на прес-службу К.Кагаловського.

"Пану Альтману надано два тижні для того, щоб явитися до суду і дати пояснення щодо всіх наявних у суду питань", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-служби, якщо цього не відбудеться, буде розглянуто питання про його ув'язнення.

Як повідомлялося, прес-служба ТВi 23 квітня поточного року поширила повідомлення про те, що новим генеральним директором телеканалу ТВi став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. Новим інвестором каналу став відомий американський бізнесмен Олександр Альтман, який вважає своїм пріоритетним завданням зберегти телеканал як одне з об'єктивних джерел інформації в Україні.

Сам А.Альтман повідомив, що є кінцевим бенефіціаром британської компанії Balmore Invest Limited (Лондон), якій належить 95% у ТОВ "Медіа Інфо", - 100% власником ТОВ "ТРК "ТелеРадіоСвит" - телеканалу TВi.

У свою чергу власник ТВі К.Кагаловський заявив про рейдерське захоплення телеканалу і наголосив, що він не підписував жодних паперів про продаж телеканалу, а документи підроблено.

Журналісти телеканалу оголосили страйк і висунули свої вимоги: перестати заважати їм працювати, назвати реального власника каналу, нікого не звільняти. Після тижневого страйку понад тридцять журналістів телеканалу написали заяви про звільнення.

Як заявила екс-гендиректор ТВi Наталія Катеринчук, 8 травня Високий суд Англії ухвалив рішення заборонити компанії Balmore Invest Limited здійснювати дії, пов'язані з відчуженням телеканалу ТВі.

У свою чергу бенефіціар компанії Balmore Invest Limited А.Альтман заявив, що заяви про ухвалення Високим судом Англії такого рішення за позовом К.Кагаловського і компанії Wilcox Ventures LTD не відповідають дійсності. При цьому А.Альтман підтвердив, що такий позов існує, але ніякого рішення суд за ним не ухвалював.

Крім того, за інформацією прес-служби ТВi, стало відомо, що К.Кагаловський був вимушений внести заставу $500 тис. для початку судового розгляду, зокрема, через відсутність доказів своєї причетності до компанії Wilcox Ventures LTD. К.Кагаловський зазначив, що надасть докази пізніше.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА