15:56 15.10.2012

Міліція захищатиме фальсифікації, а не чесний вибір громадян, вважає лідер КПУ

1 хв читати
Міліція захищатиме фальсифікації, а не чесний вибір громадян, вважає лідер КПУ

Міліція захищатиме фальсифікації, а не чесний вибір громадян, вважає лідер КПУ Петро Симоненко.

Як повідомляє прес-служба КПУ в понеділок, під час запису програми на телеканалі "34" у Дніпропетровську, коментуючи питання ведучого про те, чим можна пояснити заяву міністра внутрішніх справ, що в ніч виборів будуть задіяні декілька тисяч правоохоронців у зв'язку з можливими процесами і мітингами, П.Симоненко наголосив, що спершу варто розібратися, "кого і від чого захищатиме міліція".

"Якщо за логікою речей, то правоохоронні органи мають захищати народ України від олігархів і робити все можливе, щоб забезпечити відповідний контроль на основі виборчого закону. Але ж проблема в тому, кому сьогодні служать правоохоронні органи", - сказав П.Симоненко.

Він пояснив, що, на жаль, ця структура (МВС) "сьогодні розтягнута між різними клановими угрупованнями".

"Моя думка, що їхнім основним завданням є захист інтересів олігархів, прикриття можливих фальсифікацій і брудних передвиборчих технологій, щоб унеможливити об'єктивний підрахунок голосів після голосування", - наголосив лідер комуністів.

У цьому контексті П.Симоненко додав, що виборча кампанія-2012 характеризується підкупом виборців, а також тим, що основні фальсифікації відбуватимуться у виборчих комісіях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА