19:21 08.01.2024

Комітет із соцполітики запропонував доопрацювати законопроєкт про мобілізацію з урахуванням альтернативних законопроєктів

1 хв читати
Комітет із соцполітики запропонував доопрацювати законопроєкт про мобілізацію з урахуванням альтернативних законопроєктів

Парламентський комітет з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів висловився за доопрацювання урядового законопроєкту про мобілізацію з урахуванням альтернативних законопроєктів, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко (фракція "Європейська солідарність").

"Комітет із соціальної політики Ради одноголосно (!) ухвалив таке рішення щодо урядового законопроєкту про мобілізацію:... Рекомендувати головному комітету з цього законопроєкту (комітету з питань національної безпеки і оборони) доопрацювати урядовий законопроєкт з урахуванням альтернативних законопроєктів", - написав Гончаренко в телеграмі в понеділок.

За його словами, комітет також рекомендував розробити окремий законопроєкт про звільнення військовослужбовців строкової служби.

Як повідомлялося, антикорупційний комітет у понеділок вирішив, що законопроєкт про мобілізацію містить корупційні ризики.

Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки, який є основним під час підготовки до розгляду на пленарному засіданні цього законопроєкту, рішення щодо документа винесе у вівторок.

Законопроєкт №10378 про внесення змін до деяких законів щодо удосконалення окремих питань мобілізації зареєстровано у Верховній Раді 25 грудня 2023 р. У парламенті також зареєстровано три альтернативні законопроєкти про мобілізацію, серед яких і законопроєкт авторства Гончаренка (№10378-1).

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти збільшили використання китайських легких всюдиходів на фронті - британська розвідка

Дрони СБУ вразили нафтобазу та електропідстанцію в Бєлгородській і Липецькій областях РФ - джерело

Фільм "Королівство планети мавп" зібрав $56,5 млн у дебютний вікенд

У Донецькій області через обстріли загинув один цивільний, двоє поранені, евакуйовано 257 осіб за добу

СБУ затримала навідника, який готував ракетні удари по Рівненщині

Експеримент із дистанційного обстеження знищеного житла на окупованих територіях потребує масштабування - Верещук

ГУР ідентифікувало російських льотчиків, які обстрілюють територію України з літаків Ту-95МС і Ту-160

Окупанти за добу обстріляли Суми, Білопілля та 18 прикордонних сіл Сумської області, є загиблий і поранені

Унаслідок ворожих обстрілів у Вовчанську семеро постраждалих за добу

Науседа перемагає в першому турі виборів президента в Литві

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА