11:35 11.06.2024

Негода залишила без світла 125 населених пунктів у п'яти областях України - Міненерго

1 хв читати
Негода залишила без світла 125 населених пунктів у п'яти областях України - Міненерго

Через негоду знеструмлені приблизно 41 тис. абонентів у 125 населених пунктах Київської, Кіровоградської, Сумської, Чернігівської та Черкаської областей, повідомило Міністерство енергетики.

Згідно з його щоденним оновленням у телеграмі у вівторок, тривають відновлювальні роботи.

За інформацією "ДТЕК Київські регіональні електромережі" у фейсбуці, станом на 9 ранку відключені 15 повітряних ліній 10 кВ і знеструмлені 254 трансформаторні підстанції в Бучанському, Обухівському, Броварському та Вишгородському районах області.

"Завершити аварійно-відновлювальні роботи і повернути світло у всі домівки клієнтів енергетики планують сьогодні до кінця дня, якщо не буде нових аварій через негоду", - зазначив мережевий оператор.

Окрім того, за даними Міненерго, у Житомирській області внаслідок падіння дерева під час грози пошкоджений газопровід низького тиску, відключено від газопостачання споживачів.

Водночас відключення е/е минулої доби сталися і через бойові дії. Зокрема у Харківській області внаслідок обстрілів росіян відключилася повітряна лінія обленерго, внаслідок чого знеструмилися підстанції та приєднані до них побутові споживачі.

У Донецькій області вночі внаслідок обстрілу території одного з енергетичних підприємств відключилися повітряні лінії обленерго. У результаті знижувалося виробництво електроенергії на місцевій вітроелектростанції.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сформовано наглядову раду "Енергоатому"

Запуск механізму кешбеку за програмою "Купуй українське" заплановано на початок вересня

Малий і середній бізнес може отримати грант на розвиток власного експорту в сумі до EUR40 тис. - Мінекономіки

АМКУ дозволив "Укрнафті" отримати в управління активи "Татнафти"

Консультативна рада Мінекономіки запропонувала створити економічні кластери в західних областях України для розвитку промисловості

Рада прийняла за основу законопроєкт про реформу промислового забруднення - Железняк

Напрацьовуються рішення щодо забезпечення скрапленим газом вразливого населення прифронтових територій Харківщини - Мінреінтеграції

Крос-курси основних світових валют 20 червня на 16.01

Офіційні (облікові) курси банківських металів на 21 червня - НБУ

Офіційні курси Національного банку України на 21 червня

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА