12:30 15.11.2023

"Епіцентр" запускає нову послугу "бізнес під ключ"

3 хв читати
"Епіцентр" запускає нову послугу "бізнес під ключ"

Мережа "Епіцентр" запровадила безкоштовну послугу "бізнес-проєкт під ключ", у рамках якої розроблятиме для покупців торговельного обладнання детальний технічний проєкт його встановлення та використання, повідомила пресслужба компанії.

"У цьому проєкті ми в першу чергу орієнтуємося на потреби малого та середнього бізнесу. Підприємці-початківці не завжди досконально розуміють, яке саме обладнання їм необхідне для відкриття пекарні, ресторану або магазину. В той час як "Епіцентр" має багаторічний досвід використання та експлуатації торгового і складського обладнання. А після запуску власних фуд-кортів - і ресторанного. Впевнені, що ця експертиза може допомогти нашим клієнтам уникнути помилок на старті бізнесу та обрати найефективніше обладнання під конкретний бізнес-проєкт", - повідомила керівниця департаменту обладнання та реалізації проєктів В2В у мережі "Епіцентр" Катерина Глуховська.

Свій перший салон торгового обладнання "Епіцентр" відкрив 2014 року в найбільшому торговому центрі компанії на вул. Полярній у Києві. Цього року компанія кардинально оновила торгову точку. Зокрема, тут покращили дизайн і навігацію, розширили асортимент і відкрили першу в мережі bakery-лабораторію італійського бренда Polin, що пропонує покупцям обладнання для хлібзаводів, пекарень, супермаркетів і закладів HoReCa.

Як повідомила Глуховська, наразі оновлено п'ять салонів торговельного обладнання в мережі: у трьох столичних на вулицях Полярна, Братиславська та Берковецька, а також в Івано-Франківську (вул. Івасюка) і Львові (Сокільники).

В "Епіцентрі" запевняють, що ефективність оновлення салонів підтверджується динамікою товарообігу. Наприклад, після запуску салону нового формату на вул.Полярна продаж торгового обладнання на цій локації зріс більш ніж удвічі. Згодом ритейлер планує оновити всі 28 салонів, що працюють за мережею "Епіцентр", а також відкрити нові.

Тепер, окрім оновлення торгових зон і розширення пропозиції товарів, компанія робить ставку на сервісну складову та нові послуги. Послуга бізнес-проєкт під ключ вже зараз впроваджена у всіх торгових центрах "Епіцентр" в Україні. На цьому етапі "Епіцентр" пропонує клієнтам розробку проєкту оснащення обладнанням магазинів, складів, закладів громадського харчування, а також хімчисток і пралень. Фахівці компанії враховують потреби бізнесу, площу і специфіку приміщень, державні стандарти і норми і навіть меню майбутнього закладу.

"Таким чином, ми хочемо зробити свій внесок у відновлення та розвиток українського підприємництва", - пояснила ідею послуги Глуховська.

Наразі компанія вже обладнала торговельним і виробничим обладнанням низку бізнес-проєктів у різних регіонах України. Зокрема пекарню, кондитерську, ресторан та інші заклади громадського харчування.

Найближчим часом "Епіцентр" також планує представити наявні в мережі рішення на міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FORECH 2023, який відбудеться 28-30 листопада в київському МВЦ.

ТОВ "Епіцентр К" створено 2003 року, відкрило свій перший гіпермаркет у Києві в грудні того ж року. Сьогодні розвиває найбільшу в країні мережу торгових центрів "Епіцентр", яка є лідером ринку в сегменті роздрібної торгівлі товарами для дому та ремонту.

Входить до групи компаній "Епіцентр К", що розвиває також інтернет-магазин із маркетплейсом Epicentrk.ua, мережі гіпермаркетів "Нова лінія", спортивних товарів Intersport, 4F та The Athlete's foot (TAF), а також агрокомпанію "Епіцентр Агро", заводи з виробництва керамічної плитки та керамограніту Epicentr Ceramic Corporation і "Карпатська кераміка", деревообробне підприємство ЦСМ "Осмолода".

До повномасштабного вторгнення РФ в Україну мережа "Епіцентр" об'єднувала понад 80 торгових центрів у всіх регіонах країни. Внаслідок артилерійських і ракетних обстрілів агресора низку ТЦ було суттєво пошкоджено, а чотири центри в Маріуполі, Херсоні, Чернігові та Бучі - повністю знищено. Станом на жовтень 2023 року в мережі працюють 72 торгові центри.

Незважаючи на суттєві втрати, компанія активно допомагає країні: виділила на допомогу українським військовим сотні млн грн і створила три гуманітарні штаби для забезпечення ЗСУ, ТрО і населення (у столиці, на заході та в центрі України).

За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, учасниками ТОВ "Епіцентр К" є Олександр Герега (51,3%), Галина Герега (47,97%) і Тетяна Суржик (0,73%).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА