17:34 07.04.2022

Виробник схемних джгутів для авто "Ядзакі Україна" працює стабільно, продовжує набір працівників

2 хв читати
Виробник схемних джгутів для авто "Ядзакі Україна" працює стабільно, продовжує набір працівників

ТОВ "Ядзакі Україна" (Ужгород, Закарпатська обл.), що випускає схемні джгути (електропроводка для автомобілів), з початком військової агресії Росії проти України не зупиняло виробництво продукції, і нині продовжує набір співробітників у зв'язку із зростанням замовлень, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у компанії.

"Завод продовжує роботу, і зараз ми продовжуємо набір співробітників, розпочатий ще восени минулого року, а зараз він навіть активізувався за рахунок як місцевого населення, так і переселенців, і ми вже набрали резервну групу для навчання", - зазначили у компанії.

На сьогодні на підприємстві працює 1300 людей.

"Завод у ТОВ "Ядзакі Україна"/Yazaki Ukraine LLC працює, і ми зобов'язані підтримувати цей штат заради наших співробітників. Ми пишаємося нашою українською командою, їхньою лояльністю та залученістю. Завдяки їхній прихильності нам вдалося уникнути будь-якого впливу на наших клієнтів", - наголошується у повідомленні материнської компанії Yazaki, розміщеному на сторінці "Ядзакі Україна" у Facebook.

У компанії агентству "Інтерфакс-Україна" зазначили, що в даний час "Ядзакі Україна" виробляє продукцію для великого європейського виробника автомобілів, не уточнивши якого саме (до 2020 року основним замовником був концерн Volkswagen), при цьому виробляється електропроводка для електромобілів (в тому числі з частково безпілотним керуванням).

"Ядзакі Україна" також активно займається організацією та збором гуманітарної допомоги для українців, яку спрямовує закарпатським волонтерам.

"Колеги з наших представництв в Україні, Польщі, Португалії, Німеччині, Хорватії, Словаччині та Румунії жертвують та збирають речі, які у міру отримання ми спрямовуємо волонтерам", - зазначає компанія.

Як повідомлялося, ТОВ "Ядзакі Україна" створено 23 жовтня 2002 року рішенням засновників - японської компанії Yazaki Corporation та її дочірньої компанії Yazaki Europe Limited (Німеччина) для виробництва електрокабельної продукції для автомобільної промисловості. Інвестиції у виробництво заводу склали EUR31,7 млн.

За даними агентства, у січні-вересні 2021 року "Ядзакі Україна" отримала 148 млн грн чистого прибутку (проти збитку 307 млн грн за той самий період 2020 року), чистий дохід зріс на 30,6% - до 923,5 млн грн.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ранній кінець опалювального сезону заощадить до 500 млн куб. м газу

Пропозиція про реструктуризацію євробондів України, ймовірно, міститиме норму про часткове списання боргу

Найбільший виробник соняшникової олії Молдови зупинив два заводи й вимагає відновлення імпорту українського соняшнику

Латвійська airBaltic через три-шість місяців після відновлення польотів може розмістити в Києві п’ять власних літаків

ВВП України зріс у 2023 році на 5,3% - Держстат

Торгівля має бути взаємовигідною для сільгоспвиробників у Польщі та Україні - заява Шмигаля і Туска

"Запоріжкокс" продовжує капремонт коксової батареї №2 з інвестиціями в 60 млн грн, вкладення в оновлення за 2 роки перевищують 276 млн грн - СЕО

Шмигаль за результатами українсько-польських урядових консультацій: Розуміємо, як будемо рухатися

Прямі збитки українських ритейлерів через війну сягають майже $2,5 млрд - дослідження

"Укрнафта" планує завершити ребрендинг АЗК Glusco у квітні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА