12:54 16.07.2021

ЧБТР готовий підтримати проекти щодо покращення регіональної співпраці

2 хв читати
ЧБТР готовий підтримати проекти щодо покращення регіональної співпраці

Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР) готовий підтримати проекти щодо покращення регіональної співпраці, але наразі зосереджений на фінансуванні сектора охорони здоров'я і підтримці малого й середнього бізнесу (МСП), повідомив президент ЧБТР Дмитро Панкін.

"Для поліпшення і стабільності умов для розвитку може знадобитися додаткове фінансування в найближчі кілька років. Отже, наш банк готовий надати необхідну підтримку проектам, які можуть сприяти подальшому покращенню регіональної співпраці та економічного розвитку", - сказав він в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

За словами Панкіна, під час пандемії інвестиції всюди уповільнилися, і ЧБТР відклав проекти в секторі інфраструктури, а також для корпорацій, що прагнуть розширення.

"Натомість фінансування банку було зосереджено на діяльності сектора охорони здоров'я і особливо на підтримці МСП, який стикнувся з труднощами в отриманні фінансування, особливо на початку пандемії", - зазначив президент банку.

"Ми очікуємо, що в міру відновлення "нормального режиму" інвестиції в розширення і зростання знову збільшаться, а наш портфель відповідним чином адаптується", - додав він.

Чорноморський банк торгівлі та розвитку (ЧБТР) - міжнародна фінансова організація, заснована Албанією, Вірменією, Азербайджаном, Болгарією, Грузією, Грецією, Молдовою, Румунією, Росією, Туреччиною і Україною. Головний офіс ЧБТР розташований у м. Салоніки, Греція. ЧБТР підтримує економічний розвиток і регіональну співпрацю шляхом надання кредитів, кредитних ліній, акціонерного капіталу та гарантій для проектів і торговельного фінансування в державному та приватному секторах країн-учасниць.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА