13:03 12.05.2020

"Богдан Моторс" поставить 49 тролейбусів до Харкова за кошти ЄІБ

2 хв читати
"Богдан Моторс" поставить 49 тролейбусів до Харкова за кошти ЄІБ

Автомобільна компанія "Богдан Моторс" у вівторок підписала договір з Харківською міськрадою і КП "Тролейбусне депо №5" на постачання 49 тролейбусів за кошти Європейського інвестиційного банку (ЄІБ), за підсумками виграного в середині квітня поточного року тендера, повідомив прес-секретар корпорації "Богдан" Сергій Красуля.

За умовами тендера, протягом 50 тижнів після отримання авансового платежу має бути поставлено дванадцять зчленованих 19-метрових тролейбусів "Богдан Т90117" і 37 од. 12-метрових "Богдан Т70117".

"У тендері також брала участь компанія "БКМ-Україна", що пропонувала тролейбуси білоруського виробництва", - повідомив Красуля агентству "Інтерфакс-Україна".

Він додав, що тролейбуси купують за кошти ЄІБ у рамках програми "Міський громадський транспорт України", однак сума договору не уточнюється.

Додатково до всіх тролейбусів поставлятимуть комплект запасних частин і витратних матеріалів та комплект інструментів і обладнання для обслуговування й ремонту тролейбусів.

Крім цього, за умовами договору, працівники Луцького заводу "Богдан Моторс" організовують навчання для працівників тролейбусного депо Харкова з експлуатації, технічного обслуговування і ремонту тролейбусів.

Як повідомлялося, в 2019 році Луцький автоскладальний завод автокомпанії "Богдан Моторс" виграв тендер й уклав договір на постачання 57 тролейбусів для Харкова за кошти ЄБРР майже на EUR11,5 млн. "Богдан" також співпрацює з органами місцевого самоврядування в рамках проекту "Міський громадський транспорт в Україні, який фінансується за рахунок коштів ЄІБ і ЄБРР.

У квітні поточного року в рамках цієї програми пропозицію "Богдан Моторс" було визнано найкращою в тендері на постачання 100 автобусів Львову.

Проект "Міський громадський транспорт України" - фінансова угода між Україною та ЄІБ, ратифікована в квітні 2017 року. Ним передбачено реалізацію 21 підпроекту з розвитку міського пасажирського транспорту в 11 містах.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА