18:52 17.03.2020

Uber Eats зробила доставку в Києві, Одесі, Львові та Харкові безкоштовною до кінця березня і нагадує про можливість безконтактної доставки

2 хв читати
Uber Eats зробила доставку в Києві, Одесі, Львові та Харкові безкоштовною до кінця березня і нагадує про можливість безконтактної доставки

Сервіс із доставки їжі Uber Eats в Україні розіслав своїм користувачам промокод для безкоштовної доставки з 17 до 31 березня 2020 року із ресторанів у Києві, Одесі, Львові та Харкові, щоб підтримати їх під час карантину.

Згідно з повідомленням сервісу, оприлюдненим у вівторок, у відповідь на побоювання, пов'язані з коронавірусом та зі зростаючою тенденцією до мінімізації контактів, компанія почала інформувати користувачів про можливості сервісу Uber Eats із доставки "до дверей", а також планує впроваджувати додатковий функціонал, щоб зробити процес ще зручнішим.

"Uber Eats розіслав кур'єрам у всьому світі рекомендації, які, у свою чергу, засновані на рекомендаціях Центру з контролю та профілактиці захворювань США (CDC) про те, як допомогти уберегтися від вірусу. Ми також шукаємо додаткові методи, за допомогою яких Uber і Uber Eats можуть підтримувати співтовариство в ці важкі часи ", - йдеться в повідомленні компанії.

На думку Uber Eats, доставка їжі може допомогти ресторанам задовольняти попит, що скоротився через обмеження в роботі.

"У Uber Eats задіяна спеціальна команда з роботи з ресторанами, які захочуть співпрацювати з нашим сервісом, і яка шукає різні способи підтримки місцевих ресторанів", - наголошується в повідомленні.

Із метою підтримати партнерів у ресторанному бізнесі Uber Eats зробила безкоштовною доставку для всіх користувачів в Україні та на багатьох інших ринках Центральної та Східної Європи з 17 березня до 31 березня включно.

"Ми почали інформувати користувачів про те, як зробити замовлення з безконтактною доставкою до дверей, а також зробили і саму доставку повністю безкоштовною в усіх містах, де працює Uber Eats, до кінця березня. Для активації безкоштовної доставки користувачам потрібно буде ввести промокод, який буде розіслано листом і розміщено в банері в додатку Uber Eats", - наводить прес-служба сервісу слова генерального менеджера в Північній і Східній Європі в Uber Eats Чаріті Саффорда.

За його словами, це рішення має на меті підтримати українських користувачів, які вважають за краще залишатися вдома під час карантину.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дві шахти на Донеччині були знеструмлені через обстріл, аварійної допомоги з Європи 29 квітня не залучали - Міненерго

НБУ в понеділок послабив курс гривні на 6 коп.

"Українська біржа" заявляє про відсутність підстав позбавлення її ліцензії та готова юридично відстоювати свою правоту

Вартість завершення першого етапу валютної лібералізації оцінюють у $5,5 млрд

Прийом заявок до ДАР на отримання дотацій на оброблювану землю від фермерів деокупованих територій стартує 1 травня

Україна та ОАЕ завершили переговори щодо Угоди про всеосяжне економічне партнерство

Італія готова підтримати санкції проти російського ЗПГ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА