13:55 13.04.2018

Openmind випустила на український ринок куряче м'ясо без антибіотиків

2 хв читати
Openmind випустила на український ринок куряче м'ясо без антибіотиків

 Група компаній (ГК) Openmind випустила на український ринок куряче м'ясо без антибіотиків та стимуляторів росту під брендом "Епікур".

Як повідомила прес-служба ГК, продажі стартували наприкінці грудня минулого року. На кінець березня бренд був представлений більш ніж у 100 супермаркетах України.

"Курку вирощують на Володимир-волинській птахофабриці. Технологія вирощування без антибіотиків та стимуляції росту передбачає високий рівень біобезпеки, що ускладнює виробництво і, відповідно, позначається на вартості продукції. Середня ціна курятини "Епікур" на 20% вища за вартість звичайного курячого м'яса", - йдеться в повідомленні.

"Під час вирощування зернових кормів обов'язкові регулярні лабораторні дослідження вхідної сировини на наявність мікротоксинів та інших шкідливих бактерій. Щоб гарантувати відсутність антибіотиків, на виході продукцію додатково досліджують у незалежній лабораторії. Загальна концепція екологічності також передбачає вторинну переробку відходів виробництва, які йдуть на енергетичні потреби фабрики і не забруднюють довкілля", ― прокоментувала генеральний директор Володимир-волинської птахофабрики Аліна Сич, слова якої наведено в повідомленні.

Група компаній Openmind включає напрями з виробництва курячого м'яса (Володимир-волинська птахофабрика), виготовлення та продажу крафтового пива (пивоварня RedCat (Харків) і мережу більш ніж із 70 магазинів крафтового пива "ПивоБанк").

Як повідомлялося, голландський інвестиційний фонд Safedam став акціонером Володимир-волинської птахофабрики, викупивши 23,76% акцій підприємства.

Приватний інвестиційний фонд Safedam зі штаб-квартирою в Амстердамі зосереджений на інвестиціях у нерухомість. Ця операція - перший досвід інвестицій Safedam у виробництво продуктів харчування та інвестицій в українську компанію.

ПрАТ "Володимир-волинська птахофабрика" входить до трійки найбільших виробників курячого м'яса в Україні, займаючи близько 6% ринку.

До інфраструктури фабрики входять 100 пташників, розташованих на 11 майданчиках із вирощування птиці, власні забійний цех, комбікормовий завод і сільгосппідприємство. Має чотири філії - у Львові, Києві, Вінниці та Житомирі. Фабрика виробляє продукцію під ТМ "Чебатурочка".

За інформацією Єдиного державного реєстру юридичних і фізичних осіб (ЄДР), власниками ПрАТ "Володимир-волинська птахофабрика" через ТОВ "Ореола "КУА" є Олексій Коваленко та Олександра Рудь.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ICU погіршив прогноз зростання ВВП України у 2024 р. до 4,1% за покращення прогнозу інфляції до 6,4%

Фінансовий та операційний директори Ощадбанку перейшли в правління Сенс Банку

Зростання ВВП України за 3 міс.-2024 прискорилося приблизно до 4,5% - оцінка Мінекономіки

Кабмін продовжив чинний тариф на е/е для населення до 31 травня 2024 р.

Прем'єр: Пільгову ціну на газ продовжено до кінця літа, на світло - до кінця весни

НКЦПФР попередила ринок про ризик втрати ліцензій біржами ПФТС і УБ і запропонувала розглянути опцію створення нової біржі

НБУ відмовився в базовому сценарії від допущень щодо тривалості війни та повернув альтернативний сценарій

Майже три чверті роботодавців відчувають дефіцит кадрів і мають намір підвищити зарплату у 2024 р. - опитування ЄБА

Заступниця голови ОП Мудра: Конфісковані активи РФ необхідно спрямувати на відновлення і захист енергетики

Порт "Чорноморськ" відновив відвантаження агропродукції на експорт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА