12:09 06.11.2017

Арешт рахунків "Артемсолі" не вплинув на відвантаження продукції

2 хв читати
Арешт рахунків "Артемсолі" не вплинув на відвантаження продукції

 Державне соледобувне підприємство "Артемсіль" здійснює відвантаження продукції в штатному режимі, незважаючи на арешт рахунків 2 листопада.

"Дефіциту солі в Україні не буде. Адміністрація підприємства зробила все можливе щоб, утримати ситуацію. На сьогодні ми продовжуємо відвантаження продукції, а це означає, що споживачам нема чого боятися і не варто піддаватися штучному ажіотажу", - наведено в прес-релізі держпідприємства слова керівника "Артемсолі" Вікторії Луценко в понеділок.

За її словами, адміністрації ДП вдалося забезпечити своєчасну виплату заробітної плати майже тритисячному колективу. Крім того, держпідприємство своєчасно та в повному обсязі виконало зобов'язання перед бюджетом України.

Як повідомлялося, ввечері 2 листопада було заарештовано рахунки ДП "Артемсіль". Арешт відбувся внаслідок відкриття виконавчого провадження на стягнення з "Артемсолі" 70,5 млн грн штрафних санкцій у результаті порушення умов договору з КПВІ "Пам'ять" у період 2014-2015 років.

У держкомпанії уточнили, що виконавча служба не повідомила належним чином ДП про відкриття виконавчого провадження. У свою чергу "Артемсіль" звернулося з касаційною скаргою до Вищого господарського суду України на винесені судові рішення.

"Артемсіль" вживає всіх можливих заходів щодо запобігання списанню коштів. Держпідприємство направило звернення до Міністерства аграрної політики та продовольства, Міністерства юстиції, Генеральної прокуратури та прокуратури Донецької області, НАБУ, Комітету Верховної Ради з антикорупційної політики та голови Донецької ОДА з проханням посприяти у вирішенні цього питання.

Під час тривалих судових розглядів "Артемсіль" відстоювала позицію визнання договору з КПВІ "Пам'ять" недійсним через порушення антикорупційного законодавства.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Зниження облікової ставки до 11,5-12% до кінця 2024 р. допускають чотири члени КМП, ще сім очікують 13% - НБУ

В.о. директора ДП "Укрспирт" призначено Станіслава Банчука

Нацбанк України розробив альтернативний сценарій на випадок вищих безпекових ризиків зі зростанням ВВП у 2025 р. на 3,3%

Чистий продаж валюти НБУ цього тижня знизився до $507,8 млн

Доходи загального фонду держбюджету України у квітні-2024 знизилися до 154,6 млрд грн, видатки - до 253,4 млрд грн

Шанхай є лідером за кількістю кав'ярень у Китаї - понад 9,5 тис.

Нацбанк зняв обмеження щодо імпорту робіт і послуг та запровадив інші валютні послаблення

Державний оператор тилу посів 1 місце на Prozorro за рівнем конкурентності закупівель

Велика Британія виділила 16 млн фунтів на реалізацію в Україні 13 інноваційних проєктів в енергетиці - глава Міненерго

НБУ вимагає від Getin Holding продати Ідея Банк протягом півроку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА