15:29 28.04.2022

Російські війська розбомбили польовий госпіталь на території "Азовсталі", є загиблі - "Азов"

1 хв читати
Російські війська розбомбили польовий госпіталь на території "Азовсталі", є загиблі - "Азов"

Російські окупаційні війська у Маріуполі всю ніч завдавали ударів по військовому польовому госпіталю на території заводу "Азовсталь", повідомляє полк "Азов".

"Всю ніч на військовий польовий госпіталь, що розміщений на території заводу "Азовсталь" у Маріуполі і де перебувають поранені захисники, росіяни масово скидали багатотонні авіабомби, здатні пробити будь-які бетонні захисні споруди. Потім, вже завдавши руйнувань, продовжували нещадно обстрілювати руїни. Серед уже поранених військовослужбовців є загиблі, наново поранені та контужені", - зазначається у повідомленні у телеграм-каналі.

Зазначається, що внаслідок ворожої атаки обвалилася частина обладнаного під госпіталь приміщення - зокрема операційна, що унеможливлює надання допомоги пораненим навіть на тому рівні, що раніше.

"Женевська конвенція гарантує захист стаціонарних та пересувних медичних закладів, на них не мають відбуватися напади! Захистом мають користуватися поранені та хворі, незалежно від того чи є вони цивільними, чи військовими особи (комбатантами)", - наголосили в "Азові".

В "Азові" закликали міжнародні організації із захисту прав людини відреагувати на те, що Росія продовжує намагатися знищити навіть тих захисників Маріуполя, які вже не можуть тримати в руках зброю.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Найгостріші питання українського боксу: Олімпійські ігри-2024, міжнародна діяльність, розвиток Українського боксу, корупція, вибори президента

Презентація комунікаційної платформи "Young Veterans Ukraine

21-22 березня відбудеться 16-й щорічний Київський Безпековий Форум

Презентація рішень для аграрної цифрової революції з точністю до рослини. Ультраточний захист рослин. Ультраточний захист рослин за допомогою ШІ: аграрна цифрова революція

Як впливає динаміка змін політичної та економічної ситуації в країні-агресорі на перебіг війни

Порошенко привіз морпіхам на Південь FPV-дрони і квадроцикли для евакуації поранених

Ліберальна податкова реформа як дієва альтернатива Національній стратегії доходів

Самозахист не злочин

Поліцейські Одещини затримали аферистів, які "продавали" в мережі дрони на потреби ЗСУ

20 років компанії "АВТО-РЕГІОН": підсумки, виклики, перспективи розвитку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА