18:53 22.03.2021

Україна стала лідером у Центральній та Східній Європі за кількістю людей, які пройшли онлайн-навчання у сфері е-технологій від Microsoft

1 хв читати
Україна стала лідером у Центральній та Східній Європі за кількістю людей, які пройшли онлайн-навчання у сфері е-технологій від Microsoft

Понад 45 тис. українців із червня 2020 року пройшли онлайн-навчання на платформі Microsoft із розвитку цифрових навичок Microsoft Learn, посівши перше місце з найбільшим показником у Центральній та Східній Європі, повідомила прес-служба Microsoft в Україні у понеділок.

Компанія зазначає, що Microsoft Learn надає безкоштовне навчання з підвищення цифрових навичок фахівців, поліпшення продуктивності команд та модернізації робочого місця, використовуючи потенціал хмарних технологій, штучного інтелекту (ШІ), сервісів Azure, Microsoft 365, Power Platform, Microsoft Dynamics та інших.

Серед професій, яким навчають на платформі, - розробник програмного забезпечення, торговий представник, project-менеджер, IТ-адміністратор, менеджер із роботи з клієнтами, digital-маркетолог, працівник служби підтримки, аналітик даних, фінансовий аналітик, графічний дизайнер.

"Навчання дає змогу фахівцям отримати необхідні для кар'єрного зростання досвід та навички або пройти перекваліфікацію. Після закінчення курсу випускник може записатися на іспит та отримати сертифікат міжнародного зразка", - розповіли у Microsoft.

Microsoft спільно з GitHub і LinkedIn у червні 2020 року запустили глобальну кампанію з розвитку цифрових навичок із метою допомогти людям, які втратили робочі місця внаслідок економічної кризи, а також фахівцям, які хочуть отримати навички для працевлаштування у сфері цифрових технологій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА