16:44 24.08.2023

Стосовно новини про руйнування пам’ятки архітектури на Лук’янівській площі

2 хв читати
Стосовно новини про руйнування пам’ятки архітектури на Лук’янівській площі

У ЗМІ та соцмережах поширюється інформація про те, що на Лук'янівській площі розбирають дах пам'ятки архітектури. Задля уникнення дезінформації киян та розповсюдження некоректної інформації про перебіг будівництва по вул. Дегтярівська, 7 (літ Б) та 7а (літ А), провідний український девелопер Arricano надає роз’яснення щодо даної ситуації.

Підтримка унікального архітектурного образу Києва є надважливим завданням міської влади та відповідального бізнесу, тому захист пам’яток культурної спадщини особливо актуальний і для містян, і для активних пам’яткоохоронних організацій, і для соціальновідповідальних компаній, якою є Arricano.

Збереження архітектурно-містобудівної спадщини столиці, популяризація об’єктів культурного спадку міста та ревіталізація міського середовища є одними з основних пріоритетів Arricano при розробці концепції нових об'єктів.

Офіційно повідомляємо – будівлю Лук’янівського парку міської залізниці буде збережено та реставровано згідно з погодженим проєктом, що передбачає збереження фасаду, геометричних розмірів, поверховості тощо. Із загальною візуалізацією відреставрованої у майбутньому будівлі можна ознайомитися на зображенні.

На підтвердження вищезазначеного та підходу компанії Arricano щодо реалізації проєкту надаємо фотографії іншої архітектурної пам’ятки (будівлі електростанції Лук’янівської міської залізниці), яка розташована на тому самому об’єкті будівництва, і вже знаходиться на заключному етапі реставрації (фото "до" та фото "після").

Будівлі та споруди архітектурно-містобудівної спадщини – унікальне національне багатство Києва, тому збереження історичної самобутності нашого міста та інтеграція реставрованих пам’яток до нової архітектурної історії столиці є важливим першочерговим завданням для Arricano.

Джерело: https://www.facebook.com/100063764551211/posts/pfbid02bZsJJkmKxVwW5jDu4yu9Z3CpR1Cb8K6qxBGdrcJxAbJEHrnSL5yo14ZSUrPXtCcFl/
 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА