11:41 25.05.2023

Arricano об’єднала людей на Дні вишиванки

3 хв читати
Arricano об’єднала людей на Дні вишиванки

Arricano організувала автентичний День вишиванки для відвідувачів та співробітників усіх своїх ТРК у трьох містах України. У київських торговельних центрах та головному офісі компанії, Arricano спільно з ГО “Вільне життя — світле майбутнє” провели благодійні заходи до Дня вишиванки. Усі зібрані кошти ГО передасть на доукомплектування 8-ї та 20-ї бригад ЗСУ тепловізорами, радіозв’язком та квадрокоптерами.

18 травня, аби нагадати відвідувачам про важливе українське свято і його історію, Arricano провела інтерактиви у ТРК “Проспект” та ТРЦ “РайON” у Києві. Усі, хто правильно відповіли на питання про особливості регіональних орнаментів, отримали сувеніри від бренду ТРК “Проспект”  — “Код нації”, де в орнаменті, що створений ШІ, закладений важливий сенс і вислів “Надихайся. Мрій. Живи”. Саме він цьогоріч є провідним у проєктах Arricano. 

 

“Ми були раді бачити в наших ТРК таку кількість українців у вишиванках. До того ж, відвідувачки ділилися, що придбали свої сорочки з орнаментом у магазинах українських брендів, які представлені у наших торговельних центрах. Ми подарували по одній із таких білосніжних і неймовірно красивих вишиванок від бренду VOVK переможцям розіграшу, який пройшов 20 травня у кожному з наших ТРК. Шануємо і розвиваємо давні українські традиції у сучасності та радо запрошуємо всіх приєднуватись до наших ініціатив”,  — розповіла директорка з маркетингу Arricano Інна Морозова.

Як відповідали на питання з історії вишиванки та що бажали Україні гості київських торговельних центрів, можна переглянути на офіційних сторінках ТРК “Проспект” та ТРЦ “РайON” у соціальних мережах.

20 травня у ТРЦ “РайON” і дорослі, і діти впродовж декількох годин збирали традиційний орнамент “Український код ТРЦ “Район” із 25000 деталей конструктора “Лего” й врешті-решт спільними зусиллями створили інсталяцію площею 5 м2. ТРК “Проспект” у Києві в цей день залучив відвідувачів до реалізації артінсталяції “Вишивана Україна”, яка розповідає про історію, особливості орнаменту регіональних костюмів України. 

Крім цього, відвідувачі обох ТРЦ власноруч розписували глиняні тарілки, створюючи свій неповторний візерунок, робили автентичні коралі, вишивали, насолоджувалися українським співом Вокально-хорової студії при НЗАУНХУ ім. Г. Верьовки, а також танцювальними виступами, піснями та грою на бандурі від Дитячих мистецьких шкіл №3 та №6.

На додаток у ТРК “Проспект” “Ашан Україна” та RUD пригощали відвідувачів смачним морозивом, а наприкінці Дня вишиванки торговельний комплекс розіграв 3 набори тижневого запасу морозива для всієї сім’ї від компанії RUD.

У ТРК CITY MALL у Запоріжжі та ТРК “Сонячна Галерея” у Кривому Розі 20 травня гості торговельного центру пройшли квести, присвячені українському вишиваному узору, та  зібрали артінсталяцію-пазл “Вишивана Україна”. Відвідувачі створювали вишиванки з паперу в техніці орігамі, а також вчили рухи українського народного танцю. Наприкінці Дня вишиванки ТРК подарували гостям концерт народної пісні від локальних колективів та провели розіграш вишиванки від українського бренду VOVK.

Arricano – соціально-відповідальна компанія, яка шанує українські традиції, цінує своїх співробітників. Тож команда підтримала ініціативу, й благодійний захід до Дня вишиванки у головному офісі компанії у Києві супроводжували барвисті сорочки з різними орнаментами, українські мотиви й народні пісні у виконанні Вокально-хорової студії при НЗАУНХУ ім. Г. Верьовки. Arricano долучилася до збору коштів на доукомплектування 8-ї та 20-ї бригад ЗСУ тепловізорами, радіозв’язком та квадрокоптерами.

Більше інформації  — у соціальних мережах ТРК “Проспект”, ТРЦ “РайON”, ТРК CITY MALL та ТРК “Сонячна Галерея”.

Партнери: ГО “Вільне життя  — світле майбутнє”, VOVK, Ашан Україна, RUD, Вокально-хорова студія при НЗАУНХУ ім. Г. Верьовки, Факультет музичного мистецтва КНУКіМ, Дитячі школи мистецтв №3 та №6.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА