10:46 09.02.2023

Arricano презентує великий проєкт "Любов – це Україна"

2 хв читати
Arricano презентує великий проєкт "Любов – це Україна"

Arricano Real Estate Plc, керуюча компанія та девелопер торговельно-розважальних центрів "Проспект", "РайON" у Києві, City Mall у Запоріжжі та "Сонячна галерея" у Кривому розі до Дня всіх закоханих розпочала великий патріотичний проєкт "Любов – це Україна" у всіх своїх ТРЦ.

У ці вихідні, 11 та 12 лютого, всі охочі зможуть висловити свою любов через творчість, взявши участь у тематичних активностях у торговельних комплексах компанії.

Цьогоріч Arricano пропонує долучитись до святкування Дня Святого Валентина з новими сенсами, проявити свою любов до батьків, дітей, коханих, друзів, країни завдяки мистецтву, мріяти та насолоджуватися моментом у компанії найрідніших у затишному торговельному центрі.

ТРК "Проспект" 11 лютого відкриє виставку дитячих художніх робіт "Любов – це Україна" Очима дітей", малюнки для якої створили відвідувачі торговельного комплексу на майстер-класі з малювання, що пройшов за підтримки ДОЦ "Дивосвіт" Деснянського району та учні Спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №207 міста Київ. Розглянути роботи та відчути, як діти бачать Україну сьогодення, можна з 11 по 19 лютого.

Крім цього, у суботу ТРК "Проспект" презентує арт-інсталяцію з фотомозаїки "Любов – це Україна. Україна – це ми", яка є втіленням образу нашої держави з облич сміливих та волелюбних громадян.

ТРК "Сонячна Галерея" 11 лютого пропонує силою щирих найзаповітніших бажань виростити дерево, прикрашене патріотичними сердечками, як уособлення вільної та процвітаючої України.

ТРЦ "РайON" 12 лютого запрошує зібрати герб України з деталей улюбленого конструктора "Лего" та спільними зусиллями посилити дію бажання про перемогу нашої країни у війні.

У торговельних центрах компанії святкову програму "Любов – це Україна" доповнять цікаві дитячі майстер-класи, квести, ігри від аніматорів, а приємну атмосферу доповнять професійні українські музиканти.

До Дня закоханих Arricano у всіх своїх ТРК організовує розіграш неймовірних подарунків. Головним призом у київських ТРЦ стануть вишукані прикраси з білого золота з патріотичної колекції ювелірного бренду подарунків Love You.

Детальніше – у соціальних мережах ТРК "Проспект", ТРЦ "РайON", ТРК City Mall та ТРК "Сонячна галерея".

Головний партнер проєкту "Любов – це Україна": ювелірний бренд подарунків Love You.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фільм "THE CHOICE" виробництва KALYNA FILM, який здобув перемогу на Міжнародному жіночому кінофестивалі в Торонто, стає резонансною подією у світі

Безоплатна юридична допомога для ВПО: перелік ініціатив та організацій

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 10 – 12 травня

125 млн грн кредитних лімітів: як користуються карткою АТБ від Sense Bank

Рішення BIMEX Ukraine для захисту кіберпериметру установ та організацій МОЗ України

У Києві відбувся показ колекції, присвячений 5-річчю бренду YS Couture by Yanis Stepanenko

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА