14:48 10.06.2022

Тель-Авівський університет збільшив кількість стипендій для українських студентів та науковців, - Посольство

1 хв читати

Тель-Авівський університет запроваджує додаткові 20 стипендій магістратури для студентів та науковців з України. Про це було заявлено під час зустрічі посла України в Ізраїлі Євгена Корнійчука з керівництвом університету – президентом проф. Аріелем Поратом та віце-президентом проф. Мілет Шамір, повідомляється на сторінці Посольства у соцмережі Facebook.

«У ході зустрічі посла з проф. Поратом було домовлено про започаткування додаткових двадцяти стипендій  магістратури з гуманітарних спеціальностей для українців на наступний академічний рік. Також, домовлено про започаткування співпраці Тель-Авівського університету з Харківським національним університетом ім. Каразіна, приміщення якого було вщент зруйноване російськими військами», - йдеться у повідомленні.

Посол також провів зустріч із українськими студентами та науковцями, які зараз навчаються у університеті Тель-Авіву та обговорив перспективи розширення університетської співпраці між Україною та Ізраїлем.

«З початку російської агресії в Україні, університет підтримує нашу країну у її прагненні бути вільною та незалежною державою. Зокрема, було створено спеціальний фонд для українських студентів та науковців, які були змушені покинули свою батьківщину через військові дії рф. Наразі, в університеті навчаються 17 студентів з України», - зазначає Посольство.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА