16:04 24.12.2020

Медичні установи Горішніх Плавнів отримали допомогу від Ferrexpo

2 хв читати

Компанія Ferrexpo передала медичним установам Горішніх Плавнів партію допомоги, що складається із засобів індивідуального захисту.

Зокрема, медики отримали захисні маски, респіратори, комбінезони та ін. твовари на суму близько 4 млн. гривень.

За словами мера Горішніх Плавнів Дмитра Бикова, дуже приємно і важливо, що Компанія Ferrexpo не забуває про нас і традиційно передала необхідні для медпрацівників товари. "Які б не були складні ситуації, ми завжди знаємо, що Ferrexpo "підставить плече" жителям нашого міста", - додав він.

"Всі ми готуємося провести цей непростий рік. У передсвятковій метушні не варто забувати про те, що людські життя - це найбільший дар. Для нас дуже важливо допомогти забезпечити безпеку лікарів та іншого медичного персоналу, які цілодобово, без вихідних та святкових днів рятують пацієнтів. Ми сподіваємося, що в новому році світ нарешті зможе впоратися з пандемією коронавірусу, а поки робимо свій невеликий внесок у цю боротьбу", - зазначили в Ferrexpo.

Компанія Ferrexpo продовжує вивчати потреби лікарень та оперативно закривати їх у рамках своєї програми допомоги в боротьбі з COVID-19.

Довідка про компанію:

Ferrexpo - швейцарська залізорудна компанія з активами в Україні. Основною діяльністю компанії є виробництво та експорт високоякісних залізорудних котунів, використовуваних у виробництві сталі. Група Ferrexpo є найбільшим виробником і експортером котунів серед країн колишнього СРСР. Поточні виробничі активи - Полтавський і Єристівський ГЗК. Ferrеxpo plc володіє 100% акцій Ferrexpo AG, якій, у свою чергу, належить 100% акцій Полтавського ГЗК і 100% акцій Єристівського ГЗК. У 2019 р. Компанія виробила 10,5 мільйонів тонн залізорудних котунів. Основними споживачами продукції є сталеливарні підприємства з Австрії, Німеччини, Японії, Південної Кореї, Тайваню, Китаю, Словаччини, Чехії, Туреччини, В'єтнама, а також США. Акції Ferrexpo котируються на основному майданчику Лондонської фондової біржі під тікером FXPO. Додаткову інформацію можна знайти на сайті www.ferrexpo.com

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА