13:03 26.12.2019

26 грудня Glovo везе добро

2 хв читати
26 грудня Glovo везе добро

Київ, 26 грудня 2019

Новорічні свята – найкращий час для гарних вчинків! Сьогодні у вас буде можливість зробити свій, адже Glovo доставлятиме добро. У цей день замовляйте улюблені страви у Glovo, і частина грошей з кожної доставки піде на потреби благодійних організацій. Акція буде діяти у Києві, Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові.

Робити добро, не відволікаючись від власних справ, – легко! 26 грудня Glovo знижує ціну на доставку страв з вибраних закладів: у Києві – до 20 грн, у Харкові, Одесі, Дніпрі та Львові, – до 10 грн, а різницю сплачує самостійно та переказує на благодійність. Тобто кожне ваше замовлення – це переказані 20 грн у благодійні організації: БФ "Корпорація монстрів" у м. Одесі, Харківський обласний БФ "Соціальна служба допомоги", "БФ "Допомагаємо ділом" у м. Дніпрі, Всеукраїнський фонд "Територія добра" у м. Києві, Мальтійську службу допомоги у м. Львові. Акція поширюється на бабли "Ресторани" та "Випічка і десерти". Замовляючи улюблені страви, смачний сніданок чи обід в офіс, ви допомагаєте людям, котрі цього потребують.

Генеральний менеджер Glovo в Україні Дмитро Расновський коментує: "За рік роботи в Україні Glovo запустився у 13 містах, став найпопулярнішим додатком за кількістю завантажень та найбільшою платформою за кількістю підключених кур’єрів. Нам приємно усвідомлювати, що завдяки нашим розмірам і ресурсу ми можемо створювати для користувачів сервісу можливість долучитися до благодійної ініціативи. Адже кожен маленький вчинок може привести до великого результату".

Зробити своє добре замовлення можна у додатках Glovo в App Store чи Google Play. В баблах "Ресторани", "Випічка і десерти" – інформація про те, що саме можна замовити за допомогою сервісу. Glovo обіцяє розповісти про результати благодійного дня 27 грудня. Стежте за Glovo у Facebook та Instagram, щоб бути в курсі деталей акції та результатів!

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА