15:59 10.10.2018

В "Опозиційному блоці" пропонують запровадити адміністративну і кримінальну відповідальність за пропаганду одностатевих стосунків

1 хв читати
В "Опозиційному блоці" пропонують запровадити адміністративну і кримінальну відповідальність за пропаганду одностатевих стосунків

Співголова фракції "Опозиційний блок" у Верховній Раді Олександр Вілкул пропонує криміналізувати пропаганду одностатевих відносин.

Відповідний законопроект (№9183) "Про захист суспільної моралі і традиційних сімейних цінностей" нардеп зареєстрував у парламенті 9 жовтня.

Автор пропонує в Кодексі про адміністративні правопорушення запровадити штрафи за пропаганду одностатевих сексуальних відносин, яка може негативно вплинути на фізичне і психічне здоров'я, моральний та духовний розвиток дитини.

За повторне вчинення умисних дій з метою пропаганди одностатевих стосунків, спрямованої на дитину, запропоновано ввести кримінальну відповідальність. Зокрема, це стосуватиметься публічної демонстрації способу життя одностатевих пар.

Нардеп також пропонує в Кримінальному кодексі встановити заборону на ввезення, виготовлення або розповсюдження творів, зокрема кіно, в яких пропагують одностатеві відносини.

Крім цього, автор пропонує також закріпити в Сімейному кодексі, що тимчасова допомога держави на одну дитину не може бути меншою від 50% прожиткового мінімуму для дитини відповідного віку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сергія Тюріна призначено головою Хмельницької облдержадміністрації

Шмигаль обговорив із главою МЗС Великої Британії питання економічної та енергетичної підтримки

Україна не бачить загроз у зв'язку з майбутніми виборами до Європарламенту - Стефанішина

Азербайджан візьме участь у конференції з відновлення України в Берліні

Президент Грузії закликала учасників акції протесту в Тбілісі не проявляти агресію і дочекатися майбутніх виборів

Грузія перебуває на роздоріжжі – фон дер Ляйєн про протести у Тбілісі

В Офісі президента закликали світових діячів культури підтримати Глобальний саміт миру

Кличко: Президент України несе відповідальність за управління державою, її захист і оборону і має виконувати ці функції до завершення війни

Питання кількості міністерств є політичним рішенням фракції "Слуга народу" - Немчінов

Україна вітає домовленості про делімітацію кордону між Азербайджаном та Вірменією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА