17:22 15.06.2018

Москалькова планує зустрітися з українською колегою Денісовою в Москві 18 червня

2 хв читати
Москалькова планує зустрітися з українською колегою Денісовою в Москві 18 червня

Уповноважений з прав в РФ Тетяна Москалькова повідомила, що домовилася зустрітися з українською колегою Людмилою Денісовою в Москві 18 червня.

"В ході останніх телефонних переговорів ми домовилися зустрітися в понеділок у Москві, в моєму офісі, щоб запланувати шляхи взаємодії, найбільш оптимальний графік і логістику відвідування тих громадян, яких Денісова позначила в своєму списку, направленому мені для відвідування, і, відповідно, тих громадян, яких я вказала в своєму списку для можливого відвідування в Україні", - сказала Т.Москалькова "Інтерфаксу".

Вона зазначила, що у зв'язку з цими домовленостями вважає дивною заяву Л.Денісової про те, що переговори щодо моніторингових візитів на території РФ зайшли в глухий кут.

Уповноважений зазначила, що відмова Л.Денісової від поїздки до Омська викликає у неї "цілковитий подив", адже український омбудсмен сама вказала Дмитра Штиблікова як людину, яку вона хотіла б відвідати.

Тим часом Т.Москалькова направила українській колезі офіційне запрошення провести зустріч 18 червня в Москві для обговорення графіка відвідування ув'язнених двох країн.

"З урахуванням того, що ви перебуваєте в Москві і наших попередніх домовленостей телефоном запрошую вас в понеділок, 18 червня, зустрітися в апараті уповноваженого з прав людини в РФ і обговорити дорожню карту за взаємного, паритетного і синхронного відвідування країн відповідно до списків, якими ми з вами обмінялися", - йдеться в документі, копія якого є в "Інтерфаксу".

Уповноважений в листі також висловила жаль у зв'язку з тим фактом, що Л.Денісова не знайшла можливості спільно відвідати в Омську 16 червня засудженого громадянина України і Росії Дмитра Штиблікова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА