14:06 15.06.2018

Москалькова пообіцяла домогтися зустрічі Денісової з Сенцовим найближчим часом

1 хв читати
Москалькова пообіцяла домогтися зустрічі Денісової з Сенцовим найближчим часом

Омбудсмен Російської Федерації Тетяна Москалькова пообіцяла вжити необхідних заходів, щоб найближчим часом уповноважений Верховної Ради України з прав людини Людмила Денісова зустрілася з українцем Олегом Сенцовим, якого тримають у російській колонії.

"В останній розмові омбудсмен РФ Тетяна Москалькова запевнила, що докладає всіх зусиль, щоб найближчим часом відбулася зустріч Людмили Денісової з Олегом Сенцовим", - сказано на сайті українського омбудсмена в п'ятницю.

Також, за словами Л.Денісової, Т.Москалькова отримала усну інформацію про стан здоров'я О.Сенцова. "Омбудсмен РФ зараз вимагає, щоб їй було надано все в письмовому варіанті, тоді вона поділиться цією інформацією зі мною", - поінформувала уповноважений Верховної Ради.

Вона також зазначила, що зараз ведуться переговори, щоб О.Сенцова оглянули незалежні лікарі.

Крім того, буде розглядатися подальший графік візитів до інших ув'язнених. "У понеділок зустрічаємося з Тетяною Москальковою і будемо складати дорожню карту наших візитів", - повідомила Людмила Денісова.

Раніше в цей день уповноважений Верховної Ради України прибула в місто Лабитнангі (Тюменська область, Росія), щоб відвідати українського політв'язня О.Сенцова. Однак керівництво колонії, де тримають українця, відмовило Л.Денісовій у відвідуванні ув’язненого й надання інформації про стан його здоров'я.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА