17:13 27.10.2022

Ковтонюка призначено гендиректором Рівненської АЕС

1 хв читати
Ковтонюка призначено гендиректором Рівненської АЕС

Генеральним директором відособленого підрозділу НАЕК "Енергоатом" "Рівненська АЕС" (РАЕС) призначено Павла Ковтонюка, повідомила компанія в телеграм-каналі в четвер.

"Сьогодні, 27 жовтня 2022 року, президент ДП "НАЕК "Енергоатом" Петро Котін під час робочої наради на Рівненській АЕС оголосив про ухвалені кадрові рішення та представив колективу нових керівників станції. Генеральним директором Рівненської атомної електростанції став Павло Ковтонюк", - ідеться в повідомленні.

Ковтонюк в останні чотири місяці - з 27 червня 2022 року - виконував обов'язки генерального директора РАЕС, загалом на станції працює понад 35 років, з яких майже 14 був головним інженером і заступником гендиректора.

"Головним інженером – першим заступником генерального директора РАЕС відтепер є Вячеслав Стоянов. Упродовж останніх чотирьох місяців він був виконувачем обов’язків на цій посаді", - зазначили в "Енергоатомі".

Окрім цього, заступником гендиректора з питань фізичного захисту та режиму РАЕС з 31 жовтня призначено Олексія Прокопенка, а заступником СЕО з персоналу РАЕС з 27 жовтня - Богдана Шмигельського, поінформували в НАЕК.

ДП "НАЕК "Енергоатом" є оператором усіх чотирьох діючих АЕС України. Компанія експлуатує 15 енергоблоків, оснащених водо-водяними енергетичними реакторами загальною встановленою електричною потужністю 13,835 ГВт.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА