17:43 12.05.2022

Окупанти знову обстріляли Кременчуцький НПЗ

1 хв читати
Окупанти знову обстріляли Кременчуцький НПЗ

Російські окупанти знову здійснили ракетний обстріл нафтопереробного заводу у м. Кременчуці Полтавської області, а також території Полтавського району, повідомив голова Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін.

"Чотири прильоти знову по Кременчуцькому НПЗ. Також звуки вибухів чутно було в Полтавському районі. Деталі згодом. Не залишаємо укриття!", - написав Лунін у телеграм-каналі в четвер.

Пізніше він уточнив, що по Кременчуку було випущено щонайменше вісім ракет, і, крім НПЗ, вони поцілили також і по інших об'єктах.

"Від 8 до 12 російських ракет вдарили по Кременчуку - по НПЗ та інших об'єктах інфраструктури. Подробиці - пізніше. Загроза ударів залишається", - написав Лунін.

У свою чергу радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що по території непрацюючого нафтопереробного заводу в Кременчуці в четвер було завдано сім ракетних ударів.

"Крім того, ще одна ракета влучила неподалік залізничних колій. Інформацію про жертви та руйнування уточнюють", - написав він у телеграм-каналі.

Як повідомлялося, 24 квітня ввечері дев'ять російських ракет вдарили по Кременчуцькій ТЕЦ та Кременчуцькому НПЗ. У результаті загинула одна людина, ще семеро постраждали, пожежу на НПЗ було ліквідовано лише до середини наступного дня.

Раніше, 2 квітня, російські окупанти своїм обстрілом знищили інфраструктуру Кременчуцького нафтопереробного заводу, він припинив роботу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА