08:32 29.05.2021

Публікації в ЗМІ щодо законопроекту про олігархів не відповідають дійсності - Данілов

1 хв читати
Публікації в ЗМІ щодо законопроекту про олігархів не відповідають дійсності - Данілов

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов заявив, що публікації про законопроект про олігархів, які з'явилися напередодні в ЗМІ, не відповідають дійсності.

"Той проект, який з'явився недавно в ЗМІ - це не той проект, який сьогодні розглядається в кабінеті Володимира Зеленського в Офісі президента. Ви знаєте, що він дав доручення апарату Ради національної безпеки і оборони, Кабінету міністрів, Офісу президента підготувати законопроект. Законопроект непростий, він дуже складний, але ті коментарі і те, що сьогодні є в ЗМІ - вони не відповідають дійсності", - заявив Данілов в ефірі телеканалу "Україна" під час спілкування з журналістом у перерві програми "Свобода слова" ввечері в п'ятницю.

Він додав, що "крім закону про олігархів, повинен бути антитрастовий закон, закон про лобізм, про перевірку вітчизняних та іноземних інвестицій в українську економіку, при цьому йдеться про об'єкти критичної інфраструктури".

Про те, що оприлюднений в ЗМІ законопроект про деолігархізацію не є текстом відповідного підготовленого документа раніше вже заявляв радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА