18:32 07.05.2021

Українці у весняний локдаун 2021 року цікавилися придбанням кондиціонерів, товарів для туризму, краси та здоров'я - OLX

2 хв читати
Українці у весняний локдаун 2021 року цікавилися придбанням кондиціонерів, товарів для туризму, краси та здоров'я - OLX

Українці в березні-квітні 2021 року, включно з періодом весняного локдауну, найбільше цікавилися купівлею кліматичної техніки, товарів категорії "краса і здоров'я", а також туристичними товарами, свідчить аналітика онлайн-майданчика OLX.

Як повідомила прес-служба OLX, наприкінці березня - на початку квітня 2021 року кількість запитів на купівлю кліматичної техніки збільшилася на 650% порівняно з торішнім показником. При цьому кількість оголошень у цій категорії на майданчику збільшилася на 167%.

За даними майданчика, на 100% збільшилася кількість запитів у категорії "краса і здоров'я" під час локдауну, тоді як торік показник збільшився лише на 24%. Водночас кількість пропозицій у цій категорії в березні-квітні поточного року скоротилася на 33%.

Попит на побутову хімію та господарський інвентар збільшився лише на 9% проти +356% у торішній весняний карантин. Категорія "товари для ремонту" показала приріст запитів на 82%, кількість пропозицій збільшилася на 32%.

Згідно з дослідженням, товарами для туризму у зазначений період українці цікавилися на 100% частіше, хоча кількість пропозицій таких товарів зменшилася на чверть. Приріст запитів також спостерігався в категорії "роликові ковзани" - "плюс" 104% проти минулого року, водночас кількість пропозицій збільшилася на 73%. При цьому запити на купівлю велосипедів скоротилися до 55%, мотоциклів - 22%, проти 70% та 33% відповідно минулого року.

Почастішали також запити на купівлю товарів для дітей (+78%), послуги перевезення та оренди транспорту (+84%), реклами, поліграфії, маркетингу та інтернету (85%), йдеться в повідомленні.

OLX зазначає, що в 2021 році порівняно з торішнім карантином скоротився попит на продукти харчування і напої (17% проти 91%), а також настільні ігри (14% проти 79%) та ігрові приставки (9% проти 51%).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА