20:29 05.04.2021

У Закарпатській області дозволили відновити роботу громадського транспорту

1 хв читати
У Закарпатській області дозволили відновити роботу громадського транспорту

Регіональна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) у Закарпатській області прийняла рішення відновити роботу громадського транспорту на території області.

"Комісія вирішила з 00:00 годин 6 квітня 2021 року дозволити здійснення на території області регулярних та нерегулярних перевезень пасажирів автомобільним транспортом, зокрема перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах у режимі маршрутного таксі, в міському, приміському, міжміському та внутрішньообласному сполученні, в кількості не більшій, ніж кількість місць для сидіння, передбаченій технічною характеристикою транспортного засобу, визначеному в реєстраційних документах на такий транспортний засіб", - повідомляє прес-служба Закарпатської обласної державної адміністрації.

Також комісія ТЕБ та НС прийняла рішення надати місцевим комісіям можливість прийняти рішення про посилення протиепідемічних заходів на місцях з урахуванням епідемічної ситуації.

"Ми повинні утримати і поліпшити результати, досягнуті за період перебування регіону в "червоній" зоні. Це можливо зробити тільки завдяки свідомій дисципліні всіх людей. А дисципліна не буває без контролю, тому потрібно докласти максимум зусиль, щоб розірвати ланцюг зараження COVID-19 і знизити навантаження на медичну систему", - наголосив глава Закарпатської ОДА Анатолій Полосков.

Правоохоронцям було доручено забезпечити посилений контроль за дотриманням встановлених протиепідемічних обмежень у громадському транспорті.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Міністра Сольського звільнили з-під варти, він знову виконує свої обов'язки

До Києва прибула новопризначена глава МЗС Латвії

В Україну повернули тіла 140 загиблих захисників - Координаційний штаб

У ніч на суботу на більшій частині України невеликі дощі, у Житомирській і Вінницькій областях можливі заморозки на ґрунті

Роботу "Київтеплоенерго" заблоковано у зв'язку з черговими обшуками правоохоронців – компанія

Заступнику гендиректора "Росатому" повідомлено про підозру в розграбуванні ЧАЕС під час окупації

ДБР установило двох військових, які допомагали втекти підозрюваним у вбивстві поліцейського на Вінниччині

Просування російських військ на захід від Авдіївки пришвидшилося – британська розвідка

ТЧХУ та Мінсоцполітики підписали меморандум про співпрацю у сфері соціальних послуг

Ворог завдав авіаудару по промисловому об'єкту в Сумах - ОВА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА