20:58 18.12.2020

Координаційна рада з питань мікробізнесу має розпочати роботу вже наступного тижня

2 хв читати
Координаційна рада з питань мікробізнесу має розпочати роботу вже наступного тижня

Координаційна рада, яка має розробити законодавчі зміни для комплексного вирішення проблем малого та мікробізнесу, має розпочати роботу вже наступного тижня, щоб не затягувати з вирішенням актуальних питань, повідомляється на сайті глави держави в п'ятницю.

Як наголошується в повідомленні, керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів через відеозв'язок нараду з представниками малого підприємництва зі створення координаційної ради та зазначив, що та має стати майданчиком для дискусій щодо вироблення рішень, які потім можуть втілюватися через відповідні проекти законів і постанов, котрій ухвалюватиме парламент або уряд.

"Ми відкриті до діалогу. Ми зацікавлені в тому, щоб це був справді робочий механізм, який працював би і мав ефект і для країни, і для влади, і для підприємців", - сказав Єрмак.

За його словами, головам обласних державних адміністрацій було доручено створити робочі групи, діяльність яких координуватиме перший заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Юлія Свириденко. "У нас буде координація з кожним регіоном України. Тому що є загальнодержавні питання, а є ті, що стосуються окремих регіонів, які мають свої особливості. Нам важливо почути кожного підприємця, де б він сьогодні не перебував", - зазначив керівник Офісу глави держави.

До дорадчого органу при президенті увійдуть представники мікробізнесу з кожного регіону, представники спілок та об'єднань підприємців малого та середнього бізнесу, незалежні експерти, представники уряду та Офісу президента України. Всі вони взяли участь в онлайн-нараді в п'ятницю. "Вони мали змогу висловити мотиви своїх виступів і протестів, зауваження та пропозиції. Всі погоджувалися, що серед першочергових кроків має бути врегулювання застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО)", - йдеться в повідомленні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Прем'єр-міністерка Данії підтвердила участь у Саміті миру в Швейцарії - Зеленський

Зеленський вручив державні нагороди з нагоди Дня пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У важкому стані двоє дітей, які постраждали в Харкові, - Терехов

Серед постраждалих у Харкові дітей один хлопчик важкому стані, повідомив мер

"Укренерго" закликає до економного споживання е/е ввечері, щоб уникнути графіків відключень

СБУ затримала жительку Київщини, яка передавала ворогу інформацію про оборону Києва у 2022 році

Окупанти вдарили по Харкову, постраждало троє дітей - Синєгубов

Рада продовжила дію воєнного стану та загальної мобілізації

В Івано-Франківській області ліквідовано пожежу на об'єкті критичної інфраструктури після атаки ворога - ДСНС

Уночі 9 та 10 травня в Україні заморозки на поверхні ґрунту

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА