10:37 29.10.2020

Bolt запускає сервіс доставки їжі Bolt Food у Києві

2 хв читати
Bolt запускає сервіс доставки їжі Bolt Food у Києві

Транспортна платформа Bolt запускає сервіс доставки їжі Bolt Food у Києві.

Як повідомила прес-служба компанії у четвер, до платформи в Україні вже приєдналося понад 150 ресторанів: KFC, "Пузата Хата", "Тайський привіт", "Китайський привіт", "В'єтнамський привіт", Meiwei, "БагатоЛосося", Musafir, Cinnabon та інші.

Компанія зазначає, що в період запуску доставка їжі буде можлива лише до центральних районів Києва і буде безкоштовною. Згодом зона покриття розширюватиметься, і послуга стане платною. Мінімальна вартість замовлення становить 100 грн.

Середній час доставки становитиме від 20 до 40 хвилин. При цьому з метою безпеки їжа доставлятиметься лише безконтактним способом, а оплата – проводитиметься за допомогою банківської картки.

"Уже понад 2 млн людей користується платформою Bolt в Україні. Саме для них ми щодня працюємо над поліпшенням якості та розширенням спектру послуг. У нас величезний досвід у сфері замовлення поїздок, який став основою для запуску Bolt Food у Києві. Ми хочемо, щоб наш новий сервіс сподобався користувачам і посів лідируюче місце на українському ринку доставки їжі", - наводить прес-служба слова регіонального менеджера Bolt Тараса Потічного.

Щоб скористатися сервісом, потрібно завантажити застосунок Bolt Food для смартфона. Якщо у вашому телефоні вже встановлено застосунок Bolt, всі дані будуть перенесені з нього автоматично.

"Компанія Bolt швидко реагує на виклики, які диктує час. Ми подбали про те, щоб контакт кур'єрів із персоналом ресторанів та користувачами сервісу був мінімальним. Це важливий захід безпеки у період пандемії. Тому зробити замовлення можна буде лише із зазначенням конкретного місця, де буде залишено пакет з їжею", - зазначив регіональний менеджер Bolt Food Ігор Шрамко.

Україна стала 15 країною, де була запущена ця послуга.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Помаранчева лихоманка: у Нідерландах відсвяткували день народження короля

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА