23:19 04.04.2020

"ArcelorMittal Кривий Ріг" під час видачі спецперепусток забезпечило дотримання всіх правил карантину

2 хв читати
"ArcelorMittal Кривий Ріг" під час видачі спецперепусток забезпечило дотримання всіх правил карантину

Підприємство "ArcelorMittal Кривий Ріг" у суботу, 4 квітня, під час видачі спецперепусток співробітникам забезпечило в приміщенні проведення дезінфекції та дотримання всіх правил в умовах карантину, повідомила прес-служба підприємства.

"Прийнято рішення видавати спецперепустки централізовано в службі "Єдиного вікна" підприємства 4 і 5 квітня з 8:00  до 19:00. Для цього в суботу на роботу вийшли 25 фахівців "Єдиного вікна", в приміщенні якого було забезпечено дезінфекцію та дотримання всіх правил в умовах карантину. Для оптимізації процедури співробітникам запропонували приходити за своїми спецперепустками в залежності від часу закінчення та початку виробничих змін", - йдеться в офіційному прес-релізі компанії.

Зазначається, що адміністрація "ArcelorMittal Кривий Ріг" отримала спецперепустки встановленого зразка ввечері в п'ятницю, 3 квітня, і їх видача повинна здійснюватися індивідуально в руки кожному. Передання документу третім особам заборонено.

"Підприємство опинилося в обставинах, коли за два вихідних дні, до 6 квітня, необхідно передати працівникам 21 тисячу спецперепусток", - зазначили в компанії.

У компанії повідомили, що видача перепусток почалася в суботу о 7:40 і продовжиться в неділю, щоб встигнути роздати їх усім співробітникам до понеділка, коли набудуть чинності нові обмежувальні заходи.

"За 40 хвилин усі присутні їх отримали і розійшлися, звільнивши територію. Подальшу видачу бланків організували в цехах, щоб уникнути скупчення персоналу. Таким чином адміністрація взяла на себе додаткову відповідальність, щоб здійснювати видачу спецперепусток через керівників", - підкреслили в компанії.

Працівники "ArcelorMittal Кривий Ріг" і дочірніх підприємств з 12.00 суботи отримують спецперепустки у своїх керівників у цехах. У неділю вони продовжать отримувати перепустки в цехах.

"Ми нагадуємо про необхідність суворо дотримуватися соціальної дистанції в умовах пандемії Covid-19, берегти себе і своїх близьких в умовах посилення карантинних заходів в Україні", - додали в прес-службі.

Як раніше повідомляла прес-служба поліції Дніпропетровської області, в Кривому Розі за порушення правил карантину поліція склала адміністративний протокол стосовно посадової особи одного з підприємств міста. За даними місцевих ЗМІ, йдеться про підприємство "ArcelorMittal Кривий Ріг", де для отримання перепустки на проїзд вишикувалася тисячна черга близько управління.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли село на Харківщині, загинула мирна жителька - Синєгубов

Кількість постраждалих унаслідок обстрілу Золочева Харківської області зросла до восьми осіб - МВС

Міноборони відкрило в Україні вже 19-й центр рекрутингу - в Ужгороді

Відомо про двох загиблих і шістьох поранених унаслідок обстрілу Гірника Донецької області - голова ОВА

Тенденція до збільшення кількості ДТП через водіння в нетверезому стані посилюється - патрульна поліція

Журналісти можуть відновити роботу у ВР для висвітлення сесій після великодніх свят - Юрчишин

Умєров розповів ірландському колезі про ситуацію на полі бою, закликав до інвестицій в українські оборонні компанії

До Києва прибула заступниця адміністратора USAID

Кількість держслужбовців в Україні скоротилася на 571 особу за перший квартал 2024 року - НАДС

У Нікополі четверо постраждалих після атаки РФ - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА