07:29 12.12.2019

Бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі в середу, поранені двоє українських військових

2 хв читати
Бойовики 10 разів обстріляли позиції ЗС України на Донбасі в середу, поранені двоє українських військових

У середу, 11 грудня, бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранення отримали двоє військовослужбовців Збройних сил України, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"Російська Федерація не виконує взяті на себе зобов'язання зі сталого припинення вогню у відповідності з прийнятим підсумковим комюніке на переговорах лідерів "нормандської четвірки" у Франції ... Противник обстрілював позиції об'єднаних сил із заборонених мінськими домовленостями мінометів калібру 82-мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї ... поранення в результаті обстрілу отримали двоє військовослужбовців об'єднаних сил", - йдеться в ранковому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру в Фейсбук у четвер уранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 5 обстрілів: поблизу Новомихайлівки - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; неподалік Павлополя - з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів; біля Лебединського та Авдіївки - з СПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; у Мар'їнки - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" також зафіксовано 5 ворожих обстрілів: двічі неподалік Зайцевого - з ручних протитанкових і підствольних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Кримського і двічі у Майського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"З початку поточної доби російські окупаційні війська вогневої активності не проявляли. Втрат з нашого боку немає", - додали в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Росіяни за добу 19 разів обстріляли Донецьку область - ОВА

Рятувальники ліквідували масштабні загоряння на Сумщині після ворожого обстрілу в суботу

Помірні дощі прийдуть в Україну найближчими днями

Росіяни просунулися на північний захід від Авдіївки після відступу ЗСУ з цього району - ISW

Окупанти в суботу ввечері тричі обстріляли Очаків - ОВА

Сили оборони ліквідували 23 із 24 ворожих ударних дронів

Зеленський у Великодньому зверненні: Ми віримо, що у Бога на плечі - шеврон з українським прапором

Унаслідок ворожої атаки дронів на Харків постраждали п'ятеро дорослих і восьмирічна дитина

У результаті російських обстрілів у Херсонській області за добу поранено одного жителя, пошкоджено дві багатоповерхівки, навчальний заклад

Російські війська за добу понад 340 разів ударили по Запорізькій області, є руйнування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА