07:56 12.10.2019

Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

2 хв читати
Бойовики 12 разів порушили режим припинення вогню, українські військові не постраждали

Бойовики незаконних збройних формувань 8 разів порушили режим припинення вогню, ще 4 обстріли окупанти здійснили вночі, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"11 жовтня, озброєні формування Російської Федерації і її найманці 8 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстріляв позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї ... У результаті ворожих обстрілів жоден військовослужбовець зі складу об'єднаних сил не постраждав", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у суботу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 6 обстрілів позицій об'єднаних сил: двічі поблизу Водяного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; неподалік Талаківки - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї; у Славного і Новотроїцького - з великокаліберних кулеметів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник двічі обстріляв позиції об'єднаних сил: у Новолуганського - з мінометів калібру 120 і 82 мм, а також з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї; поблизу Південного - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї.

"З початку цього періоду (доби - ІФ) збройні формування Російської Федерації і її найманці 4 рази порушили режим припинення вогню", - повідомили в штабі ООС.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 4 обстріли позицій об'єднаних сил: двічі у Водяного - зі станкових протитанкових гранатометів і мінометів калібру 120 мм; поблизу Пищевика - з автоматичного гранатомета і стрілецької зброї; неподалік Новогнатівки - зі станкового протитанкового гранатомета.

"Протягом поточної доби втрат внаслідок ворожих обстрілів серед особового складу об'єднаних сил немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА