07:29 21.08.2019

Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення

1 хв читати
Бойовики 7 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, один український військовослужбовець отримав поранення

На Донбасі бойовики сім разів порушили режим припинення вогню, один український військовослужбовець отримав поранення, повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил (ООС).

"20 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці сім разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів Об'єднаних сил з гранатометів різних систем і стрілецької зброї ... За минулу добу в результаті ворожих обстрілів один наш військовослужбовець отримав поранення", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС у соцмережі Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 5 обстрілів: неподалік Талаківки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Красногорівки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; у Старогнатівки - зі станкового протитанкового гранатомета; біля Богданівки - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї; навколо Гнутового - з ручного протитанкового гранатомета.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріли: неподалік Південного - з ручних протитанкових гранатометів, біля Луганського - з гранатометів різних систем.

"З початку поточної доби зафіксовано 2 ворожих обстріли в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід": неподалік Новомихайлівки - з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів; поблизу Водяного - з підствольних гранатометів і стрілецької зброї", - підсумували в штабі ООС.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА