20:23 23.04.2019

Любомир Гузар став героєм дитячої книги

2 хв читати
Любомир Гузар став героєм дитячої книги

У Києві у вівторок відбулася презентація чергової книги серії "Видатні українці" - "Любомир Гузар", що розповідає про життя одного з визнаних моральних авторитетів сучасності, колишнього глави Української греко-католицької церкви кардинала Любомира Гузара.

"Любомир Гузар" із серії "Видатні українці" - це книга для дітей та батьків. У наших книгах є відмінна риса - після кожного розділу - є питання для обговорення...Для когось це буде закріпленням матеріалу, а для інших буде хорошою підказкою для спілкування зі своєю дитиною", - сказала директор видавництва мотиваційної літератури IPIO Ольга Іванова на презентації книги у вівторок у Києві.

Як зазначила автор книги "Любомир Гузар" Ольга Опанасенко, і дітям, і дорослим буде цікаво дізнатися про дитинство і життя видатного українця і чому Л.Гузара вважають моральним авторитетом безліч людей.

За словами О.Іванової, книга "Любомир Гузар" продається в інтернет-магазині і незабаром з'явиться у продажу в мережах магазинів "Ашан", "Новус," "Кеш&Керрі", в "Кнігарнi Є". "У всіх можливих спеціалізованих і не спеціалізованих магазинах ці книги будуть", - зазначила автор книги.

Вона також повідомила, що традиційно книга виходить накладом 1000 примірників, а потім зазвичай друкують ще додатково 2 3 тисячі примірників.

О.Іванова нагадала, що в серії "Видатні українці" вже вийшли книги "Роксолана", "Леонід Каденюк", "Валерій Лобановський", "Кузьма Скрябін".

"Зараз ми пишемо книгу" Марія Примаченко". Ця книга вже точно вийде. Решта наразі ще в проекті, не хочу їх називати, тому що конкуренція ... Нехай поки що це буде нашою таємницею", - наголосила директор видавництва.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", О. Іванова передала частину примірників книги прес-секретарю Київської архиєпархії Української греко-католицької церкви, керівнику спільноти "Любомир Гузар" Андрію Боднаруку для благодійного Фонду "Карітас".

Верховний архієпископ-емерит Любомир (у миру Любомир Гузар, 26 лютого 1933 - 31 травень 2017) - єпископ Української греко-католицької церкви, кардинал Католицької Церкви; з 28 січня 2001 верховний архієпископ Львівський, з 25 серпня 2005 до 10 лютого 2011 верховний архієпископ Києво-Галицький - глава УГКЦ (пішов з посади глави Церкви після того, як Папа Римський Бенедикт XVI прийняв його відставку за станом здоров'я). Помер 31 травня 2017 р. на 85-му році життя після важкої і тривалої хвороби.

Л.Гузар був одним із визнаних моральних авторитетів сучасності, традиційно входив до сотні найвпливовіших людей України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти завдали удару по Балаклії, постраждали семеро мирних жителів - ОВА

Завгосп медзакладу з Вовчанська виявився російським навідником, отримав реальний термін

Апеляційна палата ВАКС визнала невинуватим колишнього нардепа Пацкана й закрила справу

Лише 26% наданих інформаційних повідомлень про зруйноване та пошкоджене житло проходять верифікацію

"Новус Україна" запустив власний "зелений" розподільчий центр у Києві

Кличко пропонує спростити процедуру забезпечення автомобілями людей з інвалідністю, зокрема ветеранів війни

Територіальні центри комплектування працюють 24/7 - Сухопутні війська ЗСУ

По інфраструктурному об'єкту Сум завдано удару КАБ, наслідки атаки уточнюють - ОВА

Кількість загиблих на Донеччині через обстріли протягом дня збільшилася до чотирьох

ТЦК за кордоном не працюватимуть - Міноборони України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА