15:49 18.03.2019

Харківські тепломережі мають намір підняти тарифи на тепло і гарячу воду

1 хв читати
Харківські тепломережі мають намір підняти тарифи на тепло і гарячу воду

Комунальне підприємство "Харківські теплові мережі" (ХТМ) анонсувало на 25 березня відкрите обговорення питання зміни тарифів на тепло і гарячу воду.

Оголошення про це оприлюднено на офіційному сайті підприємства.

Зокрема, підприємство планує збільшити вартість централізованого опалення на 21,9%: для жителів будинків із лічильниками до 1539 грн/Гкал, а для жителів будинків без лічильників - до 39,38 грн за 1 кв. м. на місяць протягом опалювального сезону. Запропоновані тарифи на гарячу воду більші ніж нинішні на 21,6% і становлять 93,22 грн за 1 куб. м. за умови підключення рушникосушарок до систем централізованого постачання гарячої води та 86,32 грн за 1 куб. м. за відсутності рушникосушарок.

Як зазначено в обґрунтуванні, необхідність зміни тарифів викликана, зокрема, збільшенням на 22% вартості теплової енергії для потреб населення, збільшенням витрат на оплату праці на 23,04% і зростанням тарифу на послуги централізованого водопостачання КП "Харківводоканал" на 19,6%.

Зауваження та пропозиції до оприлюднених матеріалів приймаються до 24 березня включно в письмовому або електронному вигляді. Для участі у відкритому обговоренні необхідно подати в термін до 24 березня 2019 року включно заявку в письмовому або електронному вигляді, в якій зазначити прізвище, ім'я та по батькові (для юридичної особи - повне найменування), посаду та контактні телефони для зворотного зв'язку.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА