13:30 23.02.2019

Заступник голови фракції БПП Березенко фігурує в кримінальних провадженнях, повідомив Аваков

1 хв читати
Заступник голови фракції БПП Березенко фігурує в кримінальних провадженнях, повідомив Аваков

Заступник голови парламентської фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Березенко фігурує в кримінальних провадженнях щодо порушення виборчого законодавства, повідомив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

В інтерв'ю виданню "Дзеркало тижня. Україна" (ZN.UA), опублікованому в суботу, відповідаючи на запитання про те, чи фігурує в кримінальних процесах заступник голови фракції БПП С.Березенко, А.Аваков сказав: "Так, фігурує. Його називають організатором схем. Він - народний депутат, і щодо нього слідчих дій проводити не можна. Але по факту - так, у провадженнях фігурує".

Міністр розповів, що співробітники офісу С.Березенка у Чернігові викликали поліцію, бо до них приїхали журналісти і почали знімати,"як там бабусям роздають".

"З іншого березенківського офісу зателефонували самі журналісти і заявили, що їм перешкоджають у професійній діяльності, не пускають туди, де незаконно роздають гроші. І туди, і туди приїжджали поліцейські. "У вас ордер на обшук є?" - "Ні." - "Йдіть." Але і без обшуку є, над чим працювати. Поліція заходила, опитувала громадян, фіксувала, документувала, відкривала провадження", - пояснив міністр.

Також за його словами, кандидат у президенти, лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко принесла в поліцію "величезну пачку документів", де теж "фігурує С.Березенко".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА