18:38 02.07.2018

Бойовики 8 разів обстріляли позиції сил ООС у понеділок

1 хв читати
Бойовики 8 разів обстріляли позиції сил ООС у понеділок

Незаконні збройні формування вісім разів обстріляли позиції сил Операції об'єднаних сил від початку доби в понеділок, унаслідок обстрілів постраждалих у лавах українських військовослужбовців немає, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook у понеділок.

"З 7-ї ранку і до 18-ї години противник продовжував порушувати встановлене "хлібне перемир'я", прийняте Тристоронньою контактною групою 27 червня 2018 року в Мінську. Російські окупаційні війська вісім разів відкривали вогонь. Утрат серед наших військовослужбовців немає", - йдеться в повідомленні.

В ООС повідомляють, що бойовики застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю на луганському, світлодарському і маріупольському напрямках. "Під провокаційним вогнем перебували наші позиції в районі населених пунктів Кримське, Причепилівка, Луганське, Гнутове, Широкине і Водяне", - повідомляється у зведенні.

При цьому в прес-центрі ООС зазначають, що українські захисники "неухильно дотримуються режиму припинення вогню і не піддаються на провокації ворога".

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА